Der er ingen produkter i denne kategori.

Gulve

Hos XL Møbler finder du et stort udvalg af gulve, som blandt andet laminatgulve, fliser & klinker m.m. Vi har fliser til både inden- og udendørs projekter som er lavet af slidstærkt materiale.

Underkategorier

  • Fliser & klinker
  • Laminatgulv
    Hos XL Møbler finder du et stort udvalg af laminatgulve der er enormt slidstærkt og uden problem kan gøres rent. Modsat et rigtigt trægulv skal der næsten ingen vedligeholdelse til for at holde gulvet flot. Du kan let have skoene på indendørs uden at stresse over, om gulvet kan holde til det. Du får derfor et smukt design samtidigt med et materiale, der kan holde til hverdagen.
  • Tæppefliser
    Hos XL Møbler har vi et stort udvalg af tæppefliser som er en god og praktisk løsning for hjemmet. Det er nemt at udskifte det gamle gulvtæppe med dette tæppeflise-system, du kan nemt montere det i stuen, på børneværelset eller på kontoret. Du kan også skabe dit eget design ved at lave et mix af forskellige tæppefliser.
  • Vinyl
    Hos XL Møbler har vi et stort udvalg af vinylgulve. Vinylgulve er en favorit i mange hjem, da gulvene er slidstærke og har en blød overflade. Vinylgulve er nemme og hurtige at rengøre, og tåler en del vand. Derfor passer vinylgulve rigtig godt til køkkenet, alrum, bryggers samt din entre, men også på børneværelset eller i stuen.
Image du loader