Modulsofaer

Modulsofaer

Modulsofa - en fleksibel og funktionel løsning

En modul sofa er en smart løsning. Til de store rum såvel som de mindre rum. Til dig der har brug for masser af siddeplads. Eller måske til dig, der bare gerne vil have plads til to? Modulsofaen er et funktionelt valg, og du kan uden problemer "bygge" din egen størrelses sofa. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find både lækre biografsædemoduler i læder, og store og bløde stofmoduler til den mest komfortable flydersofa.

Læs mere

Mange sofamuligheder med hurtig levering

Søger du en billig modulsofa? Så gik du ikke helt galt i byen, da du klikkede ind på vores hjemmeside. Vi har nemlig et af de største online udvalg af modulsofaer. Faktisk noget for ethvert behov og enhver stil. Du køber ikke bare en sofa hos os. Du foretager en investering og en realisering af dine drømme.

Skab ægte biografstemning i dit hjem med komfortable og super lækre "biograf" moduler. Du vælger selv, hvor stor din sal skal være. Bare til jer to? Eller måske en 3-personers med armlæn mellem sæderne? Og kopholder i armlænet? Så er du klar til at invitere vennerne i biografen hjemme i din stue.

Kreerer en kæmpe flydersofa med plads til hele familien med vores skønne moduler i stof eller læder. 1, 2, 3 - mange moduler. Måske også lige en chaiselong på den ene side? Du kan let skabe en lækker sofaløsning til den store familie - og det er altid muligt at tilføje ekstra moduler efter behov.

Altid gode priser og et bredt sortiment

Det skal ikke være svært at sammensætte en ny sofa i moduler. Derfor har vi altid et bredt udvalg. Det skal heller ikke være dyrt at forny din stue med et lækkert møbel. Derfor har vi altid lave priser og gode tilbud.

Når du shopper modulsofaer hos os, får du:

- Altid hurtig levering
- Altid høj kvalitet
- 2 års reklamationsret
- 14 dages returret på alle produkter

Med vores returret har det aldrig været nemmere at shoppe sofa online. Duer modulsofaen ikke til dit rum alligevel? Så bærer vi aldrig nag. Nej, du kan nemt og uden besvær sende den tilbage - og måske vælge en mere optimal løsning i stedet?

Køb din modulsofa online hos XL-Møbler! Vi har et bredt udvalg, og du kan få sofaen, lige som du vil have den. Farver, stil og materialer - det er op til dig. Du har drømmen, vi har sofaen.