Daybeds

Daybeds

Stilfuld daybed til ethvert rum

Stilfuld og enkel er nogle af de ord, der beskriver en daybed bedst. Derudover er den også meget funktionel og praktisk. Det er bare nogle af grundene til, at det er blevet et utrolig populært møbelvalg. Den passer ind i både stuen såvel som entréen, gæsteværelset og på kontoret. Det er et skønt møbel, når du vil sidde ned for en stund, ligge og slappe af eller have en ekstra overnatningsplads i din bolig.

I vores store sofasortiment finder du alskens slags daybeds. Helt flade og enkle modeller med lækre detaljer i stoffet. Men også innovative udgaver med regulerbare armlæn. Vi har noget for enhver smag - gå på opdagelse her i webshoppen eller i en af vores fysiske XL-Møbler butikker.

Altid hurtig levering fra et bredt sortiment

Mulighederne er mange, når du shopper daybed hos os. Vi har modeller, der passer til enhver stil og ethvert rum. Du kan vælge vidt og bredt mellem mange stilrene designs, der er udført i gode kvalitetsmaterialer og skønne farver.

- Eksklusivt og ægte læder? Blødt og behageligt stof? Eller smuk velour? Det er op til dig.
- Enkle, sorte ben? Træben? Eller brede metalben? Valget er dit.
- En skrap orange? En soft blå? En rolig grå? Eller en nordisk grøn? Nuancer har vi mange af.
- Moderne og enkel? Smukke syninger i stoffet? En flad eller rund nakkestøtte? Vælger du stil fremfor komfort - eller vil du have begge dele?
- Kort? Lang? Lige midt i mellem? Vi fører daybedsofaer i alle størrelser.

Køb daybed online, og få hurtig levering af din nye og lækre boligfornyelse. Vi efterlever en tanke om, at du aldrig skal vente uge efter uge på dit nye møbel. Derfor er vi altid klar til at ekspedere og afsende din nye daybed - hurtigt og uden besvær.

Rentefri betaling og andre fordele hos XL-Møbler

En sofadrøm skal aldrig opgives, fordi du ikke har ramt det magiske beløb på din opsparing endnu. Vi vil aldrig have, at du skal gå tomhændet fra XL-Møbler! Derfor tilbyder vi rentefri afbetaling i enten 10, 12, 20, 23 eller 30 måneder.

Fordele får du også mange af, når du køber din nye daybed hos os:

- Et bredt udvalg af stilfulde kvalitetsprodukter
- Hurtig levering af din nye daybed
- Altid gode tilbud & lave priser

Shop daybed hos XL Møbler, og realiser drømmen om et lækkert afslapningsmøbel, en ekstra overnatningsplads eller en stilfuld tilføjelse til din lejlighed.