Stue

Stue

Mangler du nye møbler til stuen, eller ønsker du blot at friske din nuværende indretning op med lidt nyt? I vores sortiment til dagligstuen kan du vælge imellem et væld af møbler i klassisk, moderne og retrodesign, der er yderst velegnede til dagligstuen.

Er der lidt lavvande i kassen i øjeblikket, skal det ikke ødelægge dine drømme om nye møbler til dagligstuen. Hos XL Møbler kan du nemlig få rentefri finansiering.

Underkategorier

 • Borde

  Der er stort set ikke et rum i hjemmet, der ikke har mindst ét bord stående, og det er ikke muligt at forestille sig et liv uden især sofabordet i stuen. For mange mennesker er et tv-bord også et uundværligt og praktisk møbel, og vi har med garanti et der falder i din smag. Tag et kig nedenfor og find inspiration til dit nye bord, uanset hvilken slags det drejer sig om. Husk desuden, at du kan få råd til mere med muligheden for rentefri afbetaling.

 • Puf
 • Skænke
 • Sofa

  Din sofa drøm går i opfyldelse hos os

  Skal du til at flytte hjemmefra? Flytte i ny bolig? Eller trænger din indretning bare til et reboot? Så er en ny sofa helt sikkert på din ønskeliste. Men hvad drømmer du om? Skal det være en enkel og elegant daybed eller måske en smart sofabænk? En kæmpe hjørnesofa eller en super skøn u-sofa - måske med chaiselong til? Eller et klassisk sofasæt bestående af en 2-pers og 3-pers sofa? 

  Lige meget hvad din sofadrøm er, så går den i opfyldelse hos XL-Møbler. Vi fører et bredt udvalg af kvalitetssofaer i lækre materialer, som stof og læder, og i et væld af smukke farver.

 • Sofaben
 • Stole

  En stor og dejlig lænestol ved sofagruppen, eller måske en mindre, fin lænestol i hjørnet med læselampen. Vi har mange slags stole til stuen og endnu flere modeller og farver at vælge imellem. Lige meget hvilken slags stol du er på udkig efter, så finder du den her. Vælg en kategori eller se vores store udvalg nedenfor. Og husk, at vi tilbyder rentefri afbetaling på alle dine køb. Så læn dig roligt tilbage og nyd tilværelsen fra din nye yndlingsstol.

 • Vægure

  Vægure er en udsmykning, som både pynter og er super praktisk. Om det er for at se klokken eller blot til pynt, så er det essentielt med et vægur i dit hjem. Vi har samlet en række flotte, stilfulde vægure, som med garanti vil pifte dit hjems indretning op.

Image du loader