Handelsbetingelser for butikskøb

Forbehold

XL-Møbler tager forbehold for tastefejl, prisændringer, udsolgte varer og tekniske fejl. Alle priser er inkl. moms og øvrige afgifter i DK.

Betalingsfrist

Varer betales ved bestilling. En endelig reservation af varen sker først, når betalingen er registreret på orden. Det er ikke muligt at betale ved levering.

Retur- og bytteret

Returnering af varer skal ske inden for 14 dage efter betalingen af disse, mod fremvisning af bon eller ordrebekræftelse.

Følgende betingelser skal være opfyldt for at opretholde din returret: Varen skal returneres på XL Møblers adresse eller afhentes på købers adresse mod betaling. Varer afhentes kun fra kantstenen.

Hvis vi skal afhente møbler ved kunden opkræver mellem 299-2500 DKK. Varer afhentes kun fra kantstenen.

Afhentning af sofaer, senge samt andre store møbler koster op til 2500 kr. 
Afhentning af mellemstore møbler som skænke, garderobeskabe, spiseborde m.m. koster 995 kr. 
Afhentning af mindre møbler som tæpper, stole m.m. koster fra 299-599 kr. 

Vi udregner altid returomkostningerne ud fra antal varer, vægt og størrelse, så derfor kan priserne varierer. 

Ved returnering af varen skal denne være intakt, ubrugt, samt i original emballage. Bon eller ordrebekræftelse skal kunne fremvises.  Ved annullering af et produkt i en ordre hvor der er opnået rabat, vil rabatten bortfalde ved delvis returnering.

Følgende varer er ikke omfattet af returretten: Varer, der er købt som beset f.eks udstillingsmodeller, outlet eller specialbestillinger som først sættes i produktion efter ordreafgivelse, samt skræddersyede varer, som produceres efter kundens specifikke ønsker (f.eks. et polstermøbel, sofa eller madras med valgfri farve eller størrelse).

Er din bestilling afregnet med et betalingskort (kreditkort), vil beløbet være tilbage på din konto efter få dage. Hvis der er brugt Visa eller MasterCard, kan der gå op til 30 dage, inden din bank frigiver beløbet. Behandlingsperioden svinger meget fra bank til bank, og der er ikke andre end banken, der kan påvirke forløbet. Ved betaling fysisk i butik eller via bankoverførsel/mobilepay skal vi bruge reg og kontonummer for tilbageførsel. 

Specialbestillinger

Ved varer der produceres specifikt efter dine ønsker (f.eks sofa i specielle mål, farve osv.), er der en leveringstid på 4-12 uger. Leveringstiden er vejledende og kan variere ift. leverandørens produktionskapacitet.

XL Møbler forbeholder sig retten til at hæve hele beløbet straks efter ordreafgivelsen.
Bemærk venligst at specialbestillinger ikke er omfattet af betingelserne for retur- og bytteret 

Afhentning af varer

Skulle du ønske selv at afhente dine varer, modtager du besked på sms, når dine varer er klar til afhentning i en af vores fysiske butikker. 

Afhentning kan ske i Fredericia indenfor butikkens åbningstid. 

Ændring af udleveringsmetode: Ønsker du at ændre fra levering til afhentning eller omvendt, skal du informere vores kundeservice. Vi gør opmærksom på, at der kan opkræves udgifter i forbindelse med dette. 

 

Udskydelse af leveringsuge

Den oplyste leveringsuge ved bestilling er vejledende, og afvigelser kan forekomme. Skulle der inden den forventede leveringsuge opstå problemer med din ordre, som ligger uden for XL-Møblers kontrol (produktionssvigt, leveringssvigt el.lign.) kontakter vi dig så vidt muligt inden den forventede leveringsuge. Det er ikke muligt at ophæve sit køb pga. forsinket levering. XL-Møbler udbetaler ikke kompensation, hvis dine varer er forsinkede.

Levering

Sendes din ordre via GLS , vil du modtage et link til at spore leveringen af din pakke.

Ved levering af større eller tunge forsendelser der foretages med fragtmænd, vil fragtmanden forsøge at kontakte dig inden levering.
Vi anbefaler, at du er hjemme ved leveringen, for at kunne kvittere for modtagelsen.

Leveringstid og -pris

Leveringstiden fremgår på vores hjemmeside ved hvert produkt, og den er vejledende. 

Levering af mindre forsendelser kan ske i samarbejde med Gls, Post Nord, DPD, UPS, Danske Fragtmænd og DSV eller ekstern fragtmand.
Der kan forekomme ekstra forsendelsesomkostninger i forbindelse med levering til ikke bro-faste øer og udland.

Leveringsprisen varierer alt efter vægten på forsendelsen fra 299 kr. dog max 595 kr. for levering til kantsten for de store forsendelser såsom sofaer indenfor Danmark, hvor der er tale om fastland og brofaste øer.. Leveringsprisen vises efter, at du har lagt varen i kurven.

Hvad angår leveringsprisen til ikke-brofaste øer og udlandet, så vil du modtage besked på mail om ekstra fragtomkostninger efter din ordre er oprettet, når vi har fundet den billigste fragtpris til kunden ud fra varens vægt, størrelse og antal kolli. 

Når levering foretages med eksternt fragtfirma

Ordren leveres til kantstenen med hjælp til opbæring mod betaling efter aftale, hvis dette er muligt. Vi anbefaler altid, at du er til stede på adressen i det aftalte leveringsinterval. 

Hvis det ikke er muligt at levere på grund af pladsmæssige årsager, hvor varen ikke kan stilles, eller hvis ingen er hjemme på leveringstidspunktet, tager vi møblerne med tilbage. Bemærk, at der vil blive opkrævet fragt for ny levering.
Der er ikke mulighed for adskillelse af varer på adressen.

Leveringstidspunkt

Chaufføren vil altid prøve at kontakte dagen inden levering samt op til en halv time før ankomst, men dette er desværre ikke noget vi kan garantere. Vi frasiger os ansvaret, hvis du ikke modtager sms eller tager telefonen, når fragtmanden ringer. I dette tilfælde vil varen enten blive stillet, hvis dette er muligt, eller taget retur, og vi vil derefter opkræve returomkostninger samt en ny levering.

Ved forgæves levering, hvor varen ikke kan stilles kan der gå op til 3 uger, før ny leveringsaftale kan laves, og der pålægges yderligere et gebyr for en ny levering.

Produktinfo

Skræddersyet sofaer med madrasudtræk: Maxbelastning 100 KG.
Vi anbefaler ikke at sofaen bruges som en hel erstatning for en seng.

Reklamation

Har du reklamation over varen, skal det meddeles hurtigst muligt via XL-Møblers kundeservice via e-mail: info@xl-mobler.dk

XL Møbler Fuglsangs Allé 2, 7000 Fredericia, Danmark. Tlf: 2131 1341 info@XL-mobler.dk www.XL-Mobler.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret 25.01.2022

Kontakt kundeservice