Sofabord

Sofabord

Sofabord i mange stilarter og materialer

Et sofabord er et must i din stue. Funktionelt og dekorativt skal det være. Det opfylder nemlig to formål. For det første, så danner det ramme for hyggelige aftener i sofaen sammen med familien eller vennerne. Til at stille drikkevarer, snackskåle eller brætspil på. Derudover skal det også matche rummets stil. Er du til det klassiske eller moderne look? Vi har et bredt udvalg af bord til sofaen i mange forskellige stilarter. Opdag et væld af flotte borde i glas, marmor, træ, metal og stål. 

Læs mere

Stort udvalg af smukke borde

Uden et smukt bord kommer dit sofaområde til at se tomt og trist ud. Det er bare to ting, der går perfekt i spænd sammen - en sofa og et sofabord. Men hvordan vælger du det perfekte bord til din sofa?

 -      Tænk over stilen i dit rum - skal sofabordet falde ind eller skille sig ud?

-       Overvej dine behov - hvor stor er sofaen og hvor mange skal kunne gøre brug af bordet?

-       Sæt et budget - hvad må dit drømmesofabord koste?

XL-Møbler gør det nemt at opfylde drømmen om et smukt og funktionelt sofabord. Vi har utrolig mange fine modeller i forskellige stilarter. Klassiske borde i træ til den traditionelle stue. Glasborde til det enkle og minimalistiske look. Marmorborde med gulddetaljer til den elegante stil. Metal- og stålborde til det rustikke og nordiske rum. 

Shopper du sofabord online hos, får du et utal af skønne muligheder. Sofabordet er ikke kun ideelt til stuen, men kan også bruges som et lille bord til en plante i entréen, i soveværelset på kontoret eller i et andet opholdsrum. 

Altid billige priser og mange valgmuligheder

Det skal ikke være dyrt at investere i et flot bord til din sofa. Det skal være til at betale. Uden at du skal gå på kompromis med kvalitet, stil eller design. Derfor har vi hos XL-Møbler samlet et bredt udvalg af sofaborde i høj kvalitet, men til fornuftige priser. Hos os finder du altid et godt tilbud, og der er mange fine borde at vælge mellem. 

Køb sofabord hos XL-Møbler, og opdag mange gode tilbud! Hos os får du altid hurtig levering af dit sofabord. Du kan også besøge en af vores fysiske butikker, hvis du vil se bordet, før du køber det. Men husk, at du altid har 14 dages returret! Det er derfor ingen problem at shoppe nyt bord til din sofa online.