Sovesofaer

Sovesofaer

Sovesofa - opdag et bredt udvalg

Sofa om dagen? Seng om natten? Det er den velkendte kombination, bedre kendt som sovesofaen, vi taler om. Det er det perfekte sofavalg, når du oplever pladsmangel i ungdomslejligheden, eller når du søger en praktisk løsning til gæsteværelset.

Sovesofaen behøver aldrig at være kedelig at se på. Vores sortiment booster af smarte og stilfulde designs. Du finder alt fra en traditionel sove sofa med udtræk og magasin under til en smartere model, der slås ud til én bred sengeflade. Eller hvad med en moderne og enkel daybed? Opdag hele udvalget her i webshoppen eller i en af vores fysiske butikker.

Læs mere

Praktiske sovesofaer til gode priser

En sovesofa kan være mange ting - og ikke to modeller i vores udvalg er ens! Du finder nemlig et væld af forskellige designs, farver, materialer og størrelser.

De tre sovesofatyper vi har, er:

- Traditionel sovesofa med udtræk og magasin under.
- Smart sovesofa uden armlæn, der slås ud til en bred seng.
- Daybeds - sofaer uden ryg, der allerede er klar til brug.

Det skal ikke være dyrt at investere i et skønt møbel, der fungerer som både sofa og seng. Derfor har vi altid gode tilbud på mange modeller. Uanset hvilken type du vælger, får du kvalitet for dine penge. Alle vores produkter er nemlig udvalgt med fokus på slidstærke kvalitetsmaterialer.

Stilfuld, men praktisk. Det er nogle af de ord, vi oftest hører, fra kunder der søger en ny sovesofa. Det er en fantastisk kombination, du altid kan få hos.

Udseendet på sofaen kommer an på netop din stil, og derfor fører vi sovesofaer i et væld af skønne designs og elegante farver. Drømmer du om en model i eksklusivt læder? Eller blødt og behageligt stof?

Det praktiske kommer an på netop dine behov og dit rum. Skal sovesofaen stå i gæsteværelset? I sommerhuset? Eller i din mindre lejlighed? I vores sortiment finder du faktisk hele tre slags sovesofatyper med længder og bredder, der matcher enhver placering.

Køb online og få leveret sovesofaen hurtigt

Det skal være nemt at shoppe sofa online. Hos XL-Møbler får du et væld af fordele, der gør hele onlinekøbet meget nemmere. Du får altid:

- Overskuelig webshop med sorteringsfunktion
- Bredt udvalg af kvalitetssovesofaer
- 14-dages returret på alle produkter

Køb sovesofa i dag og realiser drømmen om en praktisk sofa-/sengeløsning, en overnatningsplads til dine gæster eller en billig sofaløsning til sommerhuset. Du har drømmen, vi har sofaen.