Hjørnesofaer

Hjørnesofaer

Hjørnesofa med masser af plads

Mangler du et godt sted at samle hele familien? Eller elsker du bare at have en stor sofa helt for dig selv? I vores brede sortiment finder du helt sikkert en smart hjørnesofa, som opfylder alle din sofadrøm. Skal den være grå med træben? Eller i lækkert sort læder? Rød? Hvid? Eller måske med ekstra nakkestøtter til at læne sig tilbage på? Udforsk udvalget og find en favorit, der matcher dine behov!

Læs mere

Høj kvalitet og bredt udvalg af kvalitetssofaer 

Hjørnesofaen er til dig, der har en stor stue og brug for masser af siddeplads. Til den store familie eller fordi du ofte har mange gæster på besøg. Du har sikkert oplevet, at mange andre forhandler kun har få hjørnesofaer at vælge imellem. Sådan er det ikke hos XL-Møbler! 

XL-Møbler er stedet, hvor dine drøm om en stilfuld og funktionel hjørne sofa går i opfyldelse. Vi har ikke bare én eller to - nej, vi har utrolig mange fine modeller, du kan vælge imellem og finde den helt perfekte sofa til hjørnet.

Vores kvalitetssofaer er udført i mange fine stilarter, farver og materialer. Hvad enten du er til stof, læder eller velour, så finder du en flot model. Hjørnesofaerne kommer i mange forskellige designs. Vælg f.eks. en model med et dybt sæde. Med eller uden armlæn. Med bløde nakkestøtter. Opbevaringsrum i siderne. Skuffer under sofaen. Med sengeudtræk. 

Vi har utrolige mange muligheder og gode bud på en funktionel sofa, der opfylder netop din sofadrøm. Hvad enten hjørnesofaen skal være samlingspunkt, overnatning til gæster eller med plads til opbevaring - eller det hele kombineret i én. 

Altid gode priser på funktionelle sofaer 

Det skal ikke være dyrt at købe en skøn sofa, hvor der er plads til hele familien. Eller én der kan bruges som ekstra overnatningsplads. Selvom du skal have dig en stor sofa, skal du have lov at vælge en model, der passer til netop din stil og dine behov. Det skal også være til en fornuftig pris. I vores brede sortiment finder du nemt en populær hjørnesofa uden at overskride budgettet. Vi har ofte gode tilbud både her i shoppen og i vores butikker. 

Din drømmesofa skal også holde til at blive brugt hver dag. Derfor får du altid 2 års reklamationsret, når du handler hos XL-Møbler. Desuden tilbyder vi også 14-dages returret. Du kan derfor sagtens bestille online uden at have prøvet sofaen først.