402 varer

Soveværelse

Er du på udkig efter en ny og lækker seng, eller mangler du et praktisk og fint sengebrod? Hos XL Møbler finder du et stort udvalg af møbler til soveværelset i stilfuldt og lækkert design. Vi har alt, hvad du skal bruge for at indrette et hyggeligt og indbydende soveværelse.

Er der lidt lavvande i kassen i øjeblikket, skal det ikke ødelægge dine drømme om nye møbler til soveværelset, for hos XL Møbler kan du nemlig få rentefri afbetaling.

Underkategorier

 • Ben og Gavle
 • Klædeskabe

  Det er ikke til at forestille sig et soveværelse eller et børneværelse uden et klædeskab. Det er den bedste måde at opbevare tøj, sko og tasker på, sammen med alt det andet, der ikke bare skal flyde andre steder. Kan du heller ikke undvære et, så køb et med rentefri afbetaling.

 • Kommoder

  Kommoder er super smarte til opbevaring af dine ting og sager. Samtidig fås de i utroligt mange designs og farver. Nogle er meget minimalistiske, mens andre er rene kunstværker i sig selv. Vil du gerne købe en kommode, men kniber det med økonomien, så tilbyder vi hos XL-Møblerrentefri afbetaling på dit køb.

   

 • Madrasser

  Forkæl din krop og pift soveværelset op med en komfortabel kvalitets madras i moderne design. Du kender det sikkert godt - efter et stykke tid føles madrassen bare ikke lige så behagelig og støttende, som den har gjort. Fjedre og skum er slidt, og det kan mærkes på kroppen, som ikke længere har ideelle betingelser for at restituere. Det er på tiden at skifte madrassen ud. I vores store madrassortiment kan du finde madrasser i mange forskellige prisklasser og kvaliteter – lige fra gode standard madrasser med bonell fjedre til luksusmadrasser med multipocket fjedre og op til 7 trykaflastende komfortzoner. Med en madras fra XL-Møblerfår kroppen den nødvendige støtte og komfort under søvnen, så du kan vågne frisk og udhvilet. Se hele udvalget af skummadrasser, boxmadrasser,springmadrasser og topmadrasser i str. 90x200, 140x200, 160x200 og 180x200 her. 

 • Natborde

  Hos XL-Møblerfinder du et stort udvalg af natborde i forskellige farver, materialer og designs. Med et natbord får du en funktionel opbevaringsløsning til soveværelset. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af smarte sengeborde i flotte designs. Sengebordene er alle udstyret med enten hylder, rum eller skuffer, så du nemt kan opbevare bøger, blade, læsebriller mv. i nærheden af sengen. Du finder alt fra enkle og moderne designs i skandinavisk stil til romantisk inspirerede borde.

 • Senge

  Seng med høj komfort og lækkert design

  En seng skal opfylde flere behov. Vigtigst af alt skal den danne ramme for din helt optimale nattesøvn. Derfor skal den være komfortabel på den netop den måde, du bedst kan lide det. Sengen skal også holde i mange år. Derfor er høj kvalitet og gode materialer også et must. Sidst men ikke mindst, skal sengen også passe ind i dit soveværelse. Den skal derfor besidde de helt rette mål og matche din stil. 

  XL-Møbler fører et bredt udvalg af komfortable senge i alle prisklasser, størrelser og komfortniveauer. Du finder uden tvivl en seng, der lever op til dine behov, ønsker og budget. Udforsk udvalget her i webshoppen, eller besøg en af vores fysiske butikker. Du finder alt fra kontinentalsenge til sengestel og springmadrasser i alle de gængse sengestørrelser - 90x200cm, 100x200cm, 120x200cm, 140x200 cm, 160x200cm og 180x200cm. 

 • Sengebunde
 • SENGEKISTER / PUF MED...
Image du loader