Senge 180x200cm

Senge 180x200cm

Seng 180x200 - Mange lækre varianter

En 180x200 seng er og forbliver en populær løsning i de fleste hjem, hvor der skal deles seng af to voksne mennesker. Søvn er nemlig vigtig for kroppens generelle velbefindende.  Få tilstrækkelig plads, høj komfort og ikke mindst et flot design til at pynte på hjemmets indretning med en indbydende og behagelig 180 seng.

Hos XL MØBLER finder du et spændende udvalg af kvalitetssenge i mange forskellige designs, materialer og farver. 

Vælg imellem hård, medium eller blød madras, boxmadras eller topmadras samt spændende varianter af:

 •          Sengerammer
 •          Boksmadrasser
 •          Kontinentalsenge
 •          Elevationssenge

Image du loader

  Find din egen favorit af stel, ben og rammer. Afhængig af sortimentet byder vi på spændende varianter med pocket fjedre, 5- og 7 zoners komfort design, økologisk bomuld, justerbart hovedgærde, smukt beklædte gavle samt designs med lækker trådløs fjernbetjening til elevation.

  Vi byder også på funktionelle designs med mulighed for opbevaring, så du kan holde dit soveværelse rent og nydeligt - vi tilbringer trods alt 1/3 af vores liv på at sove. 

  Om du er på vej til at skifte familiens udslidte dobbeltseng ud, skal købe din første store seng sammen med en kæreste eller måske bare vil forkæle dig selv, da du skal flytte hjemmefra, så finder du alt det, som du lige står og mangler til soveværelset her online.

  Let og billigt - Køb online

  Vi har gjort det let at handle møbler online - uanset om det er til dit soveværelse eller andre af hjemmets rum. Vi byder nemlig på kvalitetsprodukter til priser, så alle kan være med. 

  Det har aldrig været lettere at få en god nats søvn, når du på en let og overskuelig måde kan finde alle dine møbler online lige her hos LX MØBLER. Vi frister nemlig med:

  •          Slidstærke designs
  •          Madrasser med høj komfort
  •          Mulighed for komplet løsning

   

  Med komplet løsning mener vi muligheden for at få både madras, ben, rammen, stel, gavl, topmadras og andet du end måtte ønske til din sovekomfort i ét og samme tilbud. 

  Køb seng 180x200 lige her hos XL MØBLER allerede i dag.  

  Hurtig levering

  Vi ved, at du venter din ordre i spænding - derfor står vores engagerede team af medarbejdere klar til at ekspedere din ordre hurtigst muligt. 

  •          Hurtig ekspedition af din ordre
  •          2 års reklamationsret
  •          14 dages returret

  Få høj kvalitet, lækkert design og mulighed for masser af gode nætters søvn foran dig, når du køber seng 180x200 online lige her hos XL MØBLER.