Havesæt

Havesæt

Havesæt - Mange flotte varianter

Der der dømt lækkert design og høj komfort, når du handler billigt havesæt her hos XL Møbler. Udvalget er stort og spændende med sæt i både klassisk, trendy og ikke mindst funktionelt design. Et væld af materialer, former og farver præger sortimentet - ens for dem alle er dog den høje kvalitet.

Er du på udkig efter havemøbler som caféborde, loungemøbler eller et komplet sæt af havemøbler til den store eller lille familie, så har vi masser at byde på. Her kan du bl.a. vælge imellem spændende varianter som:

  1.       Caféborde
  2.       Borde med udtræk
  3.       Runde, ovale, firkantede eller rektangulære borde
  4.       Stole med eller uden armlæn
  5.       Stole med eller uden position regulering

Dertil kommer valget imellem de mange spændende materialer og udformninger, der alle bærer præg af et nutidigt og slidstærkt design med stor funktionalitet. Sortimentet byder bl.a. på flotte designs i materialer som glas, træ, aluminium, stål og rattan. Alle med hver deres charme og egenskaber. Forkælelsen vil ingen ende tage med de mange flotte varianter at vælge imellem.  

Hurtig levering af dine møbler

Find din egen favorit og shop lækkerier til haven til altid lave priser, når du handler hos os. Vi har nemlig masser af havesæt tilbud året rundt. Vi har også sørget for hurtig levering og ikke mindst billig fragt, når du handler hos XL Møbler. 

Vi har gjort det let at handle alle former for møbler og boliginteriør online. Vi har nemlig samlet et væld af trendy og slidstærke produkter, lave priser og et engageret salgsteam, så vi rigtigt kan forkæle dig med bl.a.:

 

  •          Hurtig ekspedition af din ordre
  •          Hurtig og billig levering
  •          Hele 14 dages fuld returret
  •          God kundeservice

 

Du er også altid velkommen til at besøge vores populære butikker, som du finder i Odense, Sorø og Fredericia, hvor du kan hente masser af inspiration til både valg af møbler og indretning i din have, på din terrasse eller din altan.  

Sikker betaling af din ordre

Det skal være trygt at handle online. Hos XL Møbler har vi gjort os ekstra umage. Vi lever op til gældende krav indenfor sikker online betaling og har dermed gjort det sikkert for dig at handle på nettet.

Tag også et kig på andre af vores spændende kvalitetsprodukter som fx havesofaer, parasoller og udendørs lamper, så du på ingen tid kan forvandle haven til sommerens hyggeligste oase.