Levering

Dør til dør levering

Leveringtid 5 - 9 hverdage på de fleste vare. XL møbler.dk kan ikke gøres ansvarlig for forsinkelse af leverancer, men vil altid bestræbe sig på rettidig levering. Du modtager en email eller Sms så snart varen er blevet afsendt, og med tracking nummer for mindre forsendelser.

For store forsendelser vil du typisk modtage en Sms dagen før leveringsdagen med en forventet leveringstidspunkt.


Levering af Specielbestillinger (sofa):
Specialbestillinger af varer der først produceres efter ordreafgivelse, specifik efter dine ønsker (f.eks. et polstermøbel, sofa eller madras med valgfri farve eller størrelse. Leveringstiden varierer mellem 4-13 uger.

Levering af sofaer sker med 1 fragtmand. til nærmeste kantsten. Levering med hjælp til indbæring er muligt mod betaling.

Ændring af leveringsdato skal ske senest 5 dage før den aftalte dato, ved senere ændring/annullering tilbageholdes fragtgebyret. Varer kan kun leveres med kvittering for modtagelse, det er derfor vigtigt at du er til stede på adressen i det aftalte leveringsinterval. Ved forgæves levering kan der gå op til 14 dage før ny leveringsaftale kan laves. 

Modtagelse
Det er vigtigt, at du er hjemme i det tidsrum, vi har aftalt til levering af dine varer. Hvis du ikke er hjemme, når fragtmanden kommer, skal du betale for, at vi leverer dine varer igen. Fragtmanden leverer varerne på det sted på leveringsadressen, som du har bestemt.

Når du modtager varer fra xl-møbler.dk, er du selv ansvarlig for, at der er plads nok til, at varerne kan bæres op af en eventuel trappe og ind i dit hjem – f.eks. at trappeopgangen og døråbningerne er brede nok.

Er fragtmanden ikke kommet inden for det aftalte tidsrum, eller er der fejl og/eller mangler på din levering, skal du meddele det til Webshop support inden 48 timer

Levering til ikke-brofaste øer

Der kan forekomme ekstra forsendelsesomkostninger i forbindelse med levering til ikke bro-faste øer og udland.

Leveringsprisen indenfor Danmark, hvor der er tale om fastland og brofaste øer, varierer alt efter vægten på forsendelsen fra 89 kr. til max 595 kr. for levering til kantsten for de store forsendelser såsom sofaer. Leveringsprisen indenfor Danmark vises efter, at du har lagt varen i kurven. Efter ordren er oprettet, vil du modtage besked på mail om ekstra fragtomkostninger, når vi har fundet den billigste fragtpris til kunden ud fra varens vægt, størrelse og antal kolli. 

Levering til udlandet 

Leveringsprisen indenfor Danmark og derved til grænsen, hvor der er tale om fastland og brofaste øer, varierer alt efter vægten på forsendelsen fra 89 kr. til max 595 kr. for levering til kantsten for de store forsendelser såsom sofaer. Leveringsprisen indenfor Danmark vises efter, at du har lagt varen i kurven. Efter ordren er oprettet, vil du modtage besked på mail om ekstra fragtomkostninger, når vi har fundet den billigste fragtpris til kunden ud fra varens vægt, størrelse og antal kolli og ud fra hvilket land, der bestilles til.