Levering

Dør til dør levering

Sendes din ordre via Post Nord eller GLS , vil du modtage et link til at spore leveringen af din pakke.

Ved levering af større eller tunge forsendelser der foretages med fragtmænd, vil fragtmanden forsøge at kontakte dig inden levering.
Vi anbefaler, at du er hjemme ved leveringen, for at kunne kvittere for modtagelsen.

Leveringstid og -pris

Leveringstiden fremgår på vores hjemmeside ved hvert produkt, og den er vejledende. 

Levering af mindre forsendelser kan ske i samarbejde med Gls, Post Nord, DPD, UPS, Danske Fragtmænd og DSV eller ekstern fragtmand.
Der kan forekomme ekstra forsendelsesomkostninger i forbindelse med levering til ikke bro-faste øer og udland.

Leveringsprisen varierer alt efter vægten på forsendelsen fra 299 kr. dog max 599 kr. for levering til kantsten for de store forsendelser såsom sofaer indenfor Danmark, hvor der er tale om fastland og brofaste øer.. Leveringsprisen vises efter, at du har lagt varen i kurven.

Hvad angår leveringsprisen til ikke-brofaste øer og udlandet, så vil du modtage besked på mail om ekstra fragtomkostninger efter din ordre er oprettet, når vi har fundet den billigste fragtpris til kunden ud fra varens vægt, størrelse og antal kolli. 

Når levering foretages med eksternt fragtfirma

Ordren leveres til kantstenen med hjælp til opbæring mod betaling efter aftale, hvis dette er muligt. Vi anbefaler altid, at du er til stede på adressen i det aftalte leveringsinterval. 

Hvis det ikke er muligt at levere på grund af pladsmæssige årsager, hvor varen ikke kan stilles, eller hvis ingen er hjemme på leveringstidspunktet, tager vi møblerne med tilbage. Bemærk, at der vil blive opkrævet fragt for ny levering.
Der er ikke mulighed for adskillelse af varer på adressen.

Leveringstidspunkt

Chaufføren vil altid prøve at kontakte dagen inden levering samt op til en halv time før ankomst, men dette er desværre ikke noget vi kan garantere. Vi frasiger os ansvaret, hvis du ikke modtager sms eller tager telefonen, når fragtmanden ringer. I dette tilfælde vil varen enten blive stillet, hvis dette er muligt, eller taget retur, og vi vil derefter opkræve returomkostninger samt en ny levering. 

Ved forgæves levering, hvor varen ikke kan stilles kan der gå op til 3 uger, før ny leveringsaftale kan laves, og der pålægges yderligere et gebyr for en ny levering.

Levering af Specielbestillinger (sofa):
Specialbestillinger af varer der først produceres efter ordreafgivelse, specifik efter dine ønsker (f.eks. et polstermøbel, sofa eller madras med valgfri farve eller størrelse. Leveringstiden varierer mellem 4-13 uger.

Typer af levering

Levering med hjælp til opbæring: Hvis du har sarte gulve/tæpper vil det være en god ide, at afdække dem, da chaufførens fodtøj kan være snavset. (Chaufføren må ikke stille fodtøjet jvf. AT arbejdes miljøbeskyttelses regler). Sker der skader i hjemmet SKAL chaufføren informeres, inden han forlader boligen. 

Levering foregår ved, at du med hjælp fra chaufføren, bærer varerne til første fremkommelige rum i din bolig (ikke entré).

Kantstenslevering: Levering sker ved kantstenen eller hvor bilen nemt kan holde nærmest boligen.

Chaufføren stiller møblerne ved bilen, hvorfra du selv skal få dem ind i boligen, uden chaufførens hjælp.

Afhentning af varer: Skulle du ønske selv at afhente dine varer, modtager du besked på sms, når dine varer er klar til afhentning i en af vores fysiske butikker. 

Afhentning kan ske i Fredericia indenfor butikkens åbningstid. 

Ændring af udleveringsmetode: Ønsker du at ændre fra levering til afhentning eller omvendt, skal du informere vores kundeservice. Vi gør opmærksom på, at der kan opkræves udgifter i forbindelse med dette. 

 
Øvrigt om levering

I forbindelse med levering af større forsendelser er det tidligere hændt, at møblerne ikke har kunnet komme ind hos modtager, eller at der har været skade på emballagen. Da vi ikke kender adgangsforholdene ved leveringer, er det dit ansvar, at møblerne kan komme ind.

Levering til ikke-brofaste øer

Der kan forekomme ekstra forsendelsesomkostninger i forbindelse med levering til ikke bro-faste øer og udland.

Leveringsprisen indenfor Danmark, hvor der er tale om fastland og brofaste øer, varierer alt efter vægten på forsendelsen fra 89 kr. til max 595 kr. for levering til kantsten for de store forsendelser såsom sofaer. Leveringsprisen indenfor Danmark vises efter, at du har lagt varen i kurven. Efter ordren er oprettet, vil du modtage besked på mail om ekstra fragtomkostninger, når vi har fundet den billigste fragtpris til kunden ud fra varens vægt, størrelse og antal kolli. 

Levering til udlandet 

Leveringsprisen indenfor Danmark og derved til grænsen, hvor der er tale om fastland og brofaste øer, varierer alt efter vægten på forsendelsen fra 89 kr. til max 595 kr. for levering til kantsten for de store forsendelser såsom sofaer. Leveringsprisen indenfor Danmark vises efter, at du har lagt varen i kurven. Efter ordren er oprettet, vil du modtage besked på mail om ekstra fragtomkostninger, når vi har fundet den billigste fragtpris til kunden ud fra varens vægt, størrelse og antal kolli og ud fra hvilket land, der bestilles til.