Levering

Dør til dør levering

Leveringtid 5 - 9 hverdage på de fleste vare. XL møbler.dk kan ikke gøres ansvarlig for forsinkelse af leverancer, men vil altid bestræbe sig på rettidig levering. Du modtager en email så snart varen er blevet afsendt, og med tracking nummer så du kan holde øje med ordren.


Levering af Specielbestillinger (sofa):
Specialbestillinger af varer der først produceres efter ordreafgivelse, specifik efter dine ønsker (f.eks. et polstermøbel, sofa eller madras med valgfri farve eller størrelse. Leveringstiden varierer mellem 4-8 uger.

Levering af sofaer sker med 1 fragtmand. til nærmeste kantsten. Chaufføren har ikke mulighed for at hjælpe med at bære varen ind.

Ændring af leveringsdato skal ske senest 3 dage før den aftalte dato, ved senere ændring/annullering tilbageholdes fragtgebyret. Varer kan kun leveres med kvittering for modtagelse, det er derfor vigtigt at du er til stede på adressen i det aftalte leveringsinterval. Ved forgæves levering kan der gå op til 14 dage før ny leveringsaftale kan laves. 

Modtagelse
Det er vigtigt, at du er hjemme i det tidsrum, vi har aftalt til levering af dine varer. Hvis du ikke er hjemme, når fragtmanden kommer, skal du betale for, at vi leverer dine varer igen. Fragtmanden leverer varerne på det sted på leveringsadressen, som du har bestemt.

Når du modtager varer fra xl-møbler.dk, er du selv ansvarlig for, at der er plads nok til, at varerne kan bæres op af en eventuel trappe og ind i dit hjem – f.eks. at trappeopgangen og døråbningerne er brede nok.

Er fragtmanden ikke kommet inden for det aftalte tidsrum, eller er der fejl og/eller mangler på din levering, skal du meddele det til Webshop support inden 48 timer