Senge
96 varer

Senge

Seng med høj komfort og lækkert design

En seng skal opfylde flere behov. Vigtigst af alt skal den danne ramme for din helt optimale nattesøvn. Derfor skal den være komfortabel på den netop den måde, du bedst kan lide det. Sengen skal også holde i mange år. Derfor er høj kvalitet og gode materialer også et must. Sidst men ikke mindst, skal sengen også passe ind i dit soveværelse. Den skal derfor besidde de helt rette mål og matche din stil. 

XL-Møbler fører et bredt udvalg af komfortable senge i alle prisklasser, størrelser og komfortniveauer. Du finder uden tvivl en seng, der lever op til dine behov, ønsker og budget. Udforsk udvalget her i webshoppen, eller besøg en af vores fysiske butikker. Du finder alt fra kontinentalsenge til sengestel og springmadrasser i alle de gængse sengestørrelser - 90x200cm, 100x200cm, 120x200cm, 140x200 cm, 160x200cm og 180x200cm. 

Underkategorier

 • Seng 120 cm

  Seng 120x200

  Hos XL-Møbler finder du et stort udvalg af senge, heriblandt senge i størrelsen 120x200. gå på opdagelse i vores store sortiment. Vi har senge i flere forskellige materialer, farver og designs, der giver dig mange valgmuligheder og gør det nemmere at finde en seng 120 cm, der passer til dit soveværelse og din stil. Vores senge er alle lavet i høj kvalitet, der sikrer dig en seng med lang levetid. Det er vigtigt for os, at vi kan give dig muligheden for at vælge blandt smukke og gode kvalitets senge, da en seng er essentiel for god nattesøvn.

 • Seng 140 cm

  Seng 140x200

  Hos XL-Møblerfinder du et stort udvalg af senge, heriblandt senge i størrelsen 140x200. Skal du bruge en seng 140 cm, så gå på opdagelse i vores store sortiment. Vi har senge i flere forskellige materialer, farver og designs, der giver dig mange valgmuligheder og gør det nemmere at finde en seng 140 cm, der passer til dit soveværelse og din stil. Vores senge er alle lavet i høj kvalitet, der sikrer dig en seng med lang levetid. Det er vigtigt for os, at vi kan give dig muligheden for at vælge blandt smukke og gode kvalitets senge, da en seng er essentiel for god nattesøvn.

  Trekvartseng

  En 140 cm seng kaldes også en trekvartseng. Denne type seng er meget populær, hvis man sover alene, men gerne vil have mere plads, eller hvis man sover to, men ikke har et lille soveværelse. Når du vælger en seng 140 cm, så er det vigtigt, at du først har gjort dig nogle overvejelser om, hvilken madras du ønsker. Det er nemlig vigtigt, at du får købt en seng, der passer til den ønskede madras. Når du bestiller en seng hos XL Møbler, får du uden ekstra omkostninger sengen bragt hjem til dig. 

  Herunder finder du et stort udvalg af kvalitets senge i størrelsen 140x200

 • Seng 160 cm.

  Seng 160x200

  Her på siden finder du vores gode udvalg af kvalitets senge i størrelse 160x200. Når du køber en seng 160x200 hos XL Møbler, er du sikker på at få en god seng i den kvalitet, du ønsker. Vores senge er holdbare og holder sig flotte i mange år. Find nemt den type seng, du drømmer om hos XL Møbler, hvor du kan vælge imellem flere forskellige farver, størrelser og designs. En god seng er vigtig for, at du få en god nattesøvn, og at du dermed er frisk om morgenen. Gå på opdagelse i vores sortiment og find din næste seng 160x200.

  Seng 160 cm

  Når du har fundet den seng 160x200, som du ønsker her på siden, finder du let en madras, der passer dertil. Du skal være opmærksom på, at nogle af vores senge passer udelukkende til en type madras. Vi vil gerne gøre det så nemt og billigt som muligt for dig at handle hos os. Derfor tilbyder vi gratis levering af din seng. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om trailerleje og store leveringsomkostninger. Det kalder vi god service. Bliv inspireret til en ny, flot seng her på siden, hvor du helt sikkert vil finde netop den seng, der klæder dit soveværelse. 

 • Seng 180 cm.

  Seng 180x200 - Mange lækre varianter

  En 180x200 seng er og forbliver en populær løsning i de fleste hjem, hvor der skal deles seng af to voksne mennesker. Søvn er nemlig vigtig for kroppens generelle velbefindende.  Få tilstrækkelig plads, høj komfort og ikke mindst et flot design til at pynte på hjemmets indretning med en indbydende og behagelig 180 seng.

  Hos XL MØBLER finder du et spændende udvalg af kvalitetssenge i mange forskellige designs, materialer og farver. 

  Vælg imellem hård, medium eller blød madras, boxmadras eller topmadras samt spændende varianter af:

  •          Sengerammer
  •          Boksmadrasser
  •          Kontinentalsenge
  •          Elevationssenge

 • Seng 90 cm

  Seng 90x200

  Leder du efter en seng 90 cm, som også kaldes en enkeltseng, så har vi hos XL-Møbleret stort udvalg, som du kan vælge imellem. Uanset hvilken stilart, materiale og farve, du leder efter, så finder du sikkert én, du kan lide i vores sortiment. Vi fører kun senge lavet af gode råmaterialer, som du med sikkerhed kan have i mange år. En god seng er essentiel for en god nattesøvn, og derfor er det vigtigt, at den er præcis, som du ønsker det. Inden du vælger en sengeramme, er det vigtigt, at du finder ud af, hvilken madras du ønsker, så du er sikker på, at sengerammen og madrassen passer sammen. Nogle af vores senge passer udelukkende til boksmadrasser og andre til springmadrasser. 

  Find din seng på 90 cm hos XL Møbler

  I vores sortiment finder du senge, der med et par store puder nemt kan bruges til sofa om dagen, hvilket er praktisk i små lejligheder eller på et teenageværelse. Derudover finder du også en gæsteseng, der kan slås sammen, så den ikke fylder ret meget, når den ikke er i brug. Uanset hvilken seng 90 cm du søger, kan du finde din nye enkeltseng i vores store sortiment.

 • Senge 100x200 cm

  Seng 100x200

  Hos XL-Møbler finder du et stort udvalg af senge, heriblandt senge i størrelsen 120x200. gå på opdagelse i vores store sortiment. Vi har senge i flere forskellige materialer, farver og designs, der giver dig mange valgmuligheder og gør det nemmere at finde en seng 120 cm, der passer til dit soveværelse og din stil. Vores senge er alle lavet i høj kvalitet, der sikrer dig en seng med lang levetid. Det er vigtigt for os, at vi kan give dig muligheden for at vælge blandt smukke og gode kvalitets senge, da en seng er essentiel for god nattesøvn.

 • Senge 80x200 cm
 • SENGEGAVLE
 • Sengetilbehør

  Er du på jagt efter billigt sengetilbehør? Så er du landet det helt rigtige sted. På XL Møbler.dk finder du et kæmpe udvalg. Se mere her og lad dig inspirere.

Image du loader

  Høj kvalitet og billige priser på mange sengevarianter

  I vores sortiment finder du udelukkende kvalitetssenge til fornuftige priser. Men hvordan vælger du en ny seng, der matcher dine behov? De tre ting, du skal fokusere på, er: 

  1) Kvalitet 

  Sengen skal holde i mange år. Derfor skal den være udført i gode materialer. Der f.eks. er slidstærke og åndbare. 

   

  2)  Komfort 

  At sove godt er ensbetydende med, at du ligger godt i din seng. For nogle skal den ikke være for blød. For andre gælder det, at den ikke må være for hård. 

   

  3)    Design 

  Sengens udseende såvel som størrelse er også et vigtigt element. Den skal som ethvert andet møbel passe ind i dit rum. Det kan være du foretrækker træben eller metalben? Eller at madrassens yderside skal være sort eller grå? Måske et sengestel i hvid træ? Eller sort metal? Flere af vores sengeprodukter giver dig mulighed for selv at vælge farver og materialer, idét sengen sættes i produktion, når du bestiller den. 

  Shopper du seng hos os, er der mange valgmuligheder. Nogle af vores sengetyper er:

   

  -       Kontinentalsenge

  -       Elevationsenge

  -       Dobbeltsenge med LED

  -       Dobbeltsenge med opbevaring og skuffer 

  -       Boksmadrasser

  -       Springmadrasser

  -       Topmadrasser

  -       Lamelbunde

  -       Sengestel og -rammer

   

  Sengestørrelser har vi også flere af. Køb ny seng hos XL-Møbler, og vælg mellem modeller i størrelserne:

   

  -       90x200 cm

  -       100x200 cm

  -       120x200 cm

  -       140x200 cm

  -       160x200 cm

  -       180x200 cm