Senge

Senge

Seng med høj komfort og lækkert design

En seng skal opfylde flere behov. Vigtigst af alt skal den danne ramme for din helt optimale nattesøvn. Derfor skal den være komfortabel på den netop den måde, du bedst kan lide det. Sengen skal også holde i mange år. Derfor er høj kvalitet og gode materialer også et must. Sidst men ikke mindst, skal sengen også passe ind i dit soveværelse. Den skal derfor besidde de helt rette mål og matche din stil. 

XL-Møbler fører et bredt udvalg af komfortable senge i alle prisklasser, størrelser og komfortniveauer. Du finder uden tvivl en seng, der lever op til dine behov, ønsker og budget. Udforsk udvalget her i webshoppen, eller besøg en af vores fysiske butikker. Du finder alt fra kontinentalsenge til sengestel og springmadrasser i alle de gængse sengestørrelser - 90x200cm, 100x200cm, 120x200cm, 140x200 cm, 160x200cm og 180x200cm. 

Image du loader

  Høj kvalitet og billige priser på mange sengevarianter

  I vores sortiment finder du udelukkende kvalitetssenge til fornuftige priser. Men hvordan vælger du en ny seng, der matcher dine behov? De tre ting, du skal fokusere på, er: 

  1) Kvalitet 

  Sengen skal holde i mange år. Derfor skal den være udført i gode materialer. Der f.eks. er slidstærke og åndbare. 

   

  2)  Komfort 

  At sove godt er ensbetydende med, at du ligger godt i din seng. For nogle skal den ikke være for blød. For andre gælder det, at den ikke må være for hård. 

   

  3)    Design 

  Sengens udseende såvel som størrelse er også et vigtigt element. Den skal som ethvert andet møbel passe ind i dit rum. Det kan være du foretrækker træben eller metalben? Eller at madrassens yderside skal være sort eller grå? Måske et sengestel i hvid træ? Eller sort metal? Flere af vores sengeprodukter giver dig mulighed for selv at vælge farver og materialer, idét sengen sættes i produktion, når du bestiller den. 

  Shopper du seng hos os, er der mange valgmuligheder. Nogle af vores sengetyper er:

   

  -       Kontinentalsenge

  -       Elevationsenge

  -       Dobbeltsenge med LED

  -       Dobbeltsenge med opbevaring og skuffer 

  -       Boksmadrasser

  -       Springmadrasser

  -       Topmadrasser

  -       Lamelbunde

  -       Sengestel og -rammer

   

  Sengestørrelser har vi også flere af. Køb ny seng hos XL-Møbler, og vælg mellem modeller i størrelserne:

   

  -       90x200 cm

  -       100x200 cm

  -       120x200 cm

  -       140x200 cm

  -       160x200 cm

  -       180x200 cm