Borde

Borde

Der er stort set ikke et rum i hjemmet, der ikke har mindst ét bord stående, og det er ikke muligt at forestille sig et liv uden især sofabordet i stuen. For mange mennesker er et tv-bord også et uundværligt og praktisk møbel, og vi har med garanti et der falder i din smag. Tag et kig nedenfor og find inspiration til dit nye bord, uanset hvilken slags det drejer sig om. Husk desuden, at du kan få råd til mere med muligheden for rentefri afbetaling.

Underkategorier

 • Hjørnebord

  Hvis du kigger rundt i dine stuer, soveværelse eller entré, så er der tit et lille område, der ser helt tomt ud. Med et hjørnebord får du et helt andet rum, og det samt alt det andet til et smukt hjem, kan du få med rentefri afbetaling hos XL-Møblerog få den hjemlige hygge.

 • Sofabord

  Sofabord i mange stilarter og materialer

  Et sofabord er et must i din stue. Funktionelt og dekorativt skal det være. Det opfylder nemlig to formål. For det første, så danner det ramme for hyggelige aftener i sofaen sammen med familien eller vennerne. Til at stille drikkevarer, snackskåle eller brætspil på. Derudover skal det også matche rummets stil. Er du til det klassiske eller moderne look? Vi har et bredt udvalg af bord til sofaen i mange forskellige stilarter. Opdag et væld af flotte borde i glas, marmor, træ, metal og stål. 

 • Tv-bord

  Hos XL-Møblerfinder du et stort og varieret udvalg af stilfulde og funktionelle tv-borde i god kvalitet. Vores tv-borde er på praktisk vis udført med låger, skuffer, hylder, åbne opbevaringsrum og udskæring til ledninger, så du kan være sikker på, at funktionaliteten er i top. Er du på jagt efter et kompakt hvidt tv-bord i enkel og minimalistisk, nordisk stil, et rummeligt og robust egetræsbord i lækkert retrodesign eller et sort tv-bord i et iøjefaldende og moderne design? Her på siden finder du lidt af hvert – og der er helt sikkert også et tv-bord, der passer perfekt ind i din indretning.