Sofasæt

Sofasæt

Sofasæt for enhver smag

Sofasættet er en klassiker og bestemt en populær sofaløsning. Det kan kombineres og styles, ligesom du ønsker. To helt ens sofaer. Som to 2 pers. To 3 pers. Eller bare en 3'er og en 2'er. Måske en 1'er, 2'er og en 3'er? Der er mange muligheder! Kun fantasien sætter grænser for, hvordan din sofalæsning skal se ud.

I vores kæmpe udvalg af skønne sæt med sofaer finder du mange lækre designs, smukke farver og holdbare materialer. Vi har noget for enhver smag. Uanset om du er til det moderne. Det klassiske. Det nordiske. Eller det romantiske. Opdag hele udvalget her i webshoppen, eller besøg en af vores fysiske butikker.

Læs mere

Billige priser, men ALTID høj kvalitet

Vi lever for at tilbyde dig kvalitetssofaer til fordelagtige priser. Derfor finder du altid et billigt sofasæt i vores sortiment. Selvom prisen er lav, er kvaliteten ret høj. Du kan altid regne med, at dine sofaer fra XL-Møbler holder til hverdagens slid.

Materialer har vi også mange af. Vælg f.eks. et sæt sofaer i:

- Ægte læder
- Smuk velour
- Blødt stof

Vores sortiment rummer flotte farver som de klassiske nuancer sort, brun, grå og hvid, men også mere farvestrålende toner af turkis, rosa, grøn og bordeaux. Som vi plejer at sige til vores kunder - der er en farve til enhver stil og ethvert temperament.

Stilarter har vi også mange af. Vælg f.eks. et detaljeret Chesterfield sofasæt i læder til den elegante stue eller det klassiske herreværelse. Eller hvad med en farverig velour sofa til den moderne, ungdomslejlighed? Du har drømmen, vi har sofasættet.

Hurtig levering af sofaer fra et kæmpe udvalg

Det kan aldrig gå fra langsomt, når du skal have indrettet dit rum med et flot sofasæt. Vi kender godt følelsen af, at der skal ske noget nyt - og det skal ske nu! Derfor hviler vi aldrig på laurbærrene. Vi står altid klar til at ekspedere din ordre og få sendt drømmesofasættet afsted til din adresse.

Hurtighed er ikke den eneste grund til, at du skal vælge XL-Møbler. Når du køber et sofasæt hos os, får du altid mange fordele f.eks.:

- Et kæmpe udvalg af sofasæt
- Altid holdbare kvalitetsprodukter
- 14 dages returret
- 2 års reklamationsret

Køb et sofasæt i dag og skab fornyelse, stemning og liv i din stue, på dit kontor, i gæsteværelset eller i dit hyggelige sommerhus. Vores mange sofasæt findes i designs for enhver smag og til ethvert formål.