213 varer

U-sofa

U sofa med plads til hele familien

Har du en stor familie? Er det svært at finde et godt samlingspunkt i hjemmet? Eller har du ofte mange venner på besøg? Så er en u-sofa en yderst funktionel løsning. Den store flyder har virkelig masser af plads, og det bliver aldrig et problem at samles mange af gangen. I vores sofasortiment finder du mange fine modeller i f.eks. grå, blå, sort eller hvid - og i lækre materialer som stof og læder. Gå på opdagelse, og find drømmesofaen med plads til alle!

Image du loader

  Bredt udvalg, skønne farver og lækre materialer

  En smart u sofa er perfekt til dig med en stor stue, en hyggelig "man cave", et rum med hjemmebiograf, et ungdomsrum i kælderen, et stort anneks eller et lækkert sommerhus med masser af plads. Der er virkelig mange steder, hvor u-sofaen er et oplagt valg. Den fungerer ikke blot optimalt som et skønt samlingspunkt for den store familie eller vennegruppe, men også som en praktisk ekstra overnatningsplads til én eller flere gæster. 

  I vores store sortiment af kvalitetssofaer finder du u-sofaer i mange forskellige designs, farver og materialer. Drømmer du om en stor sofa med højt ryglæn og brede armlæn? Med stilfulde metalben eller en mere nordisk udgave med fine træben? Med en ekstra bred og komfortabel chaiselong i den ene side? Med opbevaring i siderne? Eller bløde nakkestøtter? Hvad "sofadrømmer" du om?

  Farver har vi også mange af. Du kan vælge klassiske sorte og grå stoffarver eller lækkert, sort læder. Men også mere moderne farver som f.eks. blå og rosa stof. I vores kæmpe udvalg finder du helt sikkert et flot sofadesign, der opfylder netop din sofadrøm.  

  Høj kvalitet og komfort i topklasse

  Lige meget hvilken størrelse sofa du køber, skal både prisen, kvaliteten og komforten være i top. Det er altid tilfældet, når du handler hos XL-Møbler. Her finder du nemt en billig u sofa, der samtidig er stilfuld, udført i holdbare materialer og skøn at sidde i. 

  Som garanti for, at alle vores sofaer er af høj kvalitet, får du naturligvis 2 års reklamationsret og 14 dages returret. Du kan derfor sagtens købe din nye u-sofa online. Lever den ikke op til dine forventninger, kan du let returnere den. Hvis du vil prøve den først, kan du naturligvis også besøge en af vores fysiske butikker. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt perfekte u-sofa!