Sofa

1910 varer

En sofa er stuens – hvis ikke hjemmets – vigtigste møbel. Sofaen er ét af de møbler, du tilbringer mest tid i. En typisk sofa har som regel også en meget central placering, og derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige sofa, både når det kommer til komfort og design. Vi er ikke ens, og det samme gælder vores smag i sofaer, det er vi klar over og derfor har vi et bredt udvalg af diverse stilarter af sofaer, hvoraf der med garanti er en sofa eller to der falder i din smag. Om det er en lille sofa, eller om det er en sofa der skal dominere rummet, kan du være sikker på at vi har en til dig. hos XL-Møbler sætter vi en dyd på at tilbyde noget til alle, det vises også i vores sortiment. Tjek udvalget lige her!

Underkategorier

 • 2 personers sofa

  En to-personers sofa er et perfekt møbel, der passer til store som små rum. Den kan stå i en stor entré, i soveværelset og selvfølgelig også i stuen. Hvad der er endnu bedre er, at du nemt kan købe den med rentefri afbetaling så du kan slå til, når du har fundet den sofa, det skal være.

 • 3 personers sofa

  XL Møbler.dk har udvalget i 3 personers sofaer til dig, som har svært ved at bestemme dig for, hvor stor en sofa du gerne vil have. Se med her på siden og lad dig inspirere.

 • Chaiselong Sofa

  Tid til at pensionere den gamle sofa? Så lad dig inspirere af vores fantastiske udvalg af chaiselong sofaer. Og ja, vi ved godt at økonomien ikke altid er til at kaste sig ud i at købe møbler, derfor har du mulighed for at få rentefri afbetaling, når du køber hos os.

 • Hjørnesofa

  En hjørnesofa er et fantastisk møbel. For her er både plads til mange venner på én gang, men det er også et møbel, der indbyder til, at du skal smække bene op og bare hygge igennem. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos XL-Møbler rentefri afbetaling på din hjørnesofa.

 • U-sofa

  Den perfekte sofa til samtale og det store rum er en U-sofa. En rigtig flyder med plads til hele familien og også alle vennerne og det på en gang. Ved at købe den med rentefri afbetaling, bliver det heller ikke så hårdt økonomisk at kunne indrette sin stue helt perfekt.

 • Sofasæt

  Et 3+2 pers. sofasæt er et rigtig godt valg, hvis du er på udkig efter en helstøbt og fleksibel sofaløsning til dit hjem. Hos os finder du et stort og bredt udvalg af stilfulde sofasæt med behagelig siddekomfort, udført i slidstærke og langtidsholdbare materialer. Sortimentet dækker bredt og rummer et spændende udvalg af moderne sofasæt i mange flotte former og farver. Se alle vores prisvenlige kvalitets sofasæt og find præcis dét sofasæt, der imødekommer dine ønsker og behov.

 • Modulsofa

  Med en modulsofa får du ekstra fleksibilitet og funktionalitet i din boligindretning. Fordelen ved at vælge en modulsofa er, at du kan ændre sofaens størrelse og opstilling helt efter smag og behag, så den passer til din personlige stil og indretningen i dit hjem. Sofaens enkelte moduler kan benyttes separat eller sammensat, og du kan tilføje ekstra moduler til sofaen, hvis du har behov for en mere rummelig sofa. Vi fører smarte modulsofaer i komfortabelt og moderne design. Udført i slidstærke og robuste materialer er du sikker på at få en sofa i god kvalitet med en lang holdbarhed. 

 • Lædersofa

  En sofa af læder er en klassiker, der aldrig går af mode. Med en lædersofa får du et lækkert og slidstærkt møbel, som du kan glæde dig over i mange år frem. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos XL-Møblerrentefri afbetaling på dit køb.

 • Daybeds

  Der findes simpelthen ikke noget lækrere til boligen end daybeds. Om det skal være til stuen, soveværelset eller et helt tredje rum, er der ingen tvivl om at en daybed er et oplagt møbel til boligen. Den gode nyhed er, at her hos os finder du mange skønne modeller til meget rimelige priser. Skulle du alligevel synes, at det er lidt af en bid at forkæle dig selv og dine med en daybed, så kan du vælge at få rentefri afbetaling.

  I hverdagens stress og jag, kan det godt være svært at koble helt af, og de fleste af os har svært ved at finde tid til det. Men når man endelig finder tiden, er det vigtigt at være komfortabel og med en daybed kan man tillade sig selv at dase hen, og nyde tilværelsen. 

  Udover det komfortable ved en daybed, er det ligledes også vigtigt med lækkert design og gode materialer. Hos XL-Møbler har vi netop dette, og vi sætter en dyd for at hjælpe dig med at få et flot og komfortabelt hjem. Tjek vores store sortiment og find den daybed, som du føler passer perfekt ind til dit hjem. 

 • Sovesofa

  Sovesofaer findes i mange størrelser, farver og udformninger. Du kan få dem med og uden chaiselong, i stof eller læder og med plads til at gemme sengetøjet væk. Er pladsen i stuen trang, eller har du behov for en kombineret løsning til teenage- eller gæsteværelset, er en sovesofa et sikkert valg. At sætte et rum sammen kan være besværligt, specielt hvis pladsen er trang. Derfor kan det være en god i det med en sovesofa, da man får to møbler i et samlet møbel. En sovesofa kan være utrolig praktisk i de fleste tilfælde, da det både kan bidrage med funktionalitet i form af udnyttelse af pladsen, eller hvis man har et gæsteværelse som skal kunne bruges til flere ting end blot at have gæsterne sovende. Hos XL-Møbler finder du et stort udvalg af praktiske og billige sovesofaer, der både design- og komfortmæssigt er af højeste kvalitet.

 • Tilbehør til sofaer

  Her på siden kan du finde det du behøver for at fuldende din sofa. Hvad enten du mangler en nakkestøtte eller pleje til din sofa kan du finde det her. Giv din sofa ekstra pleje med et plejesæt fra XL Møbler.

 • Plejeprodukter
 • Biografsofaer
pr. side
Viser 1 - 24 af 1910
 • Scandinavia chais. sofa højrevendt - Antracit Etna 96 Scandinavia chais. sofa højrevendt - Antracit Etna 96
  6.499 kr 3-6 uger

  Reference: NSca-Ch-R-E96

  Fabrikant: Biva

  Scandinavia chais. sofa højrevendt - Antracit Etna 96

  Scandinavia chaiselong sofa med elegante skråne armlæn og krom metalben. Sofaens lette skandinaviske design vinder førstepladsen i flere danske hjem. Scandinavia sofaen har løse ryghynder og en fast og behagelig siddekomfort. Sofaen er betrukket et yderst slidstærkt mørkt møbeltekstil som kan holde til hverdagens slid.Sofaen fåes også som venstrevendt, se...

  6.499 kr
  3-6 uger
 • Scandinavia chais. sofa højrevendt - Sort tekstillæder Scandinavia chais. sofa højrevendt - Sort tekstillæder
  6.499 kr 3-6 uger

  Reference: NSca-Ch-R-SPU11

  Fabrikant: Biva

  Scandinavia chais. sofa højrevendt - Sort tekstillæder

  Scandinavia chaiselong sofa med elegante skråne armlæn og krom metalben. Sofaens lette skandinaviske design vinder førstepladsen i flere danske hjem. Scandinavia sofaen har løse ryghynder og en fast og behagelig siddekomfort. Sofaen er betrukket med sort tekstillæder som kan holde til hverdagens slid. Sofaen fåes også som venstrevendt, se den her >Se...

  6.499 kr
  3-6 uger
 • Scandinavia hjørnesofa højrevendt - Sort tekstillæder Scandinavia hjørnesofa højrevendt - Sort tekstillæder
  7.499 kr 3-6 uger

  Reference: NSca-OP-R-SPU11

  Fabrikant: Biva

  Scandinavia hjørnesofa højrevendt - Sort tekstillæder

  Scandinavia højrevendt hjørnesofa med open-end er designet med elegante armlæn og krom metalben. Scandinavia sofaen har løse ryghynder og en fast og behagelig siddekomfort. Sofaen er betrukket med sort tekstillæder, som kan holde til hverdagens slid.Sofaen fåes også som venstrevendt, se den her >Se resten af serien her >

  7.499 kr
  3-6 uger
 • Scandinavia hjørnesofa venstrevendt - Sort tekstillæder Scandinavia hjørnesofa venstrevendt - Sort tekstillæder
  7.499 kr 3-6 uger

  Reference: NSca-OP-L-SPU11

  Fabrikant: Biva

  Scandinavia hjørnesofa venstrevendt - Sort tekstillæder

  Scandinavia venstrevendt hjørnesofa med open-end er designet med elegante armlæn og krom metalben. Scandinavia sofaen har løse ryghynder og en fast og behagelig siddekomfort. Sofaen er betrukket med sort tekstillæder, som kan holde til hverdagens slid.Sofaen fåes også som højrevendt, se den her >Se resten af serien her >

  7.499 kr
  3-6 uger
 • Scandinavia hjørnesofa venstrevendt - Antracit Etna 96 Scandinavia hjørnesofa venstrevendt - Antracit Etna 96
  7.499 kr 3-6 uger

  Reference: NSca-OP-L-E96

  Fabrikant: Biva

  Scandinavia hjørnesofa venstrevendt - Antracit Etna 96

  Scandinavia venstrevendt hjørnesofa med open-end er designet med elegante armlæn og krom metalben. Scandinavia sofaen har løse ryghynder og en fast og behagelig siddekomfort.Sofaen er betrukket et yderst slidstærkt mørkt møbeltekstil som kan holde til hverdagens slid. Sofaen fåes også som højrevendt, se den her >Se resten af serien her >

  7.499 kr
  3-6 uger
 • Bornholm U-sofa højrevendt - Sandfarvet Inari 22 Bornholm U-sofa højrevendt - Sandfarvet Inari 22
  6.999 kr Ca. 4-8 uger

  Reference: Born-U-R-I22

  Fabrikant: Biva

  Bornholm U-sofa højrevendt - Sandfarvet Inari 22

  Bornholm U-sofa betrukket lyst beigefarvet tekstil. Bornholm sofaen har en tilpas lille størrelse som får den til at passe ind i de fleste hjem.Mellemrum mellem chaiselongdele er 123 cmSofaen fåes også som højrevendt, se den her >Bornholm kan bestilles i flere farver og stoftyper, se stofstudiet her >

  6.999 kr
  Ca. 4-8 uger
 • Bornholm U-sofa venstrevendt - Sandfarvet Inari 22 Bornholm U-sofa venstrevendt - Sandfarvet Inari 22
  6.999 kr Ca. 4-8 uger

  Reference: Born-U-L-I22

  Fabrikant: Biva

  Bornholm U-sofa venstrevendt - Sandfarvet Inari 22

  Bornholm venstrevendt U-sofa betrukket med et lyst beigefarvet tekstil. Bornholm sofaen har en tilpas lille størrelse som får den til at passe ind i de fleste hjem.Mellemrum mellem chaiselongdele er 123 cmSofaen fåes også som højrevendt, se den her >Bornholm kan bestilles i flere farver og stoftyper, se stofstudiet her >

  6.999 kr
  Ca. 4-8 uger
 • Bornholm U-sofa højrevendt - Antracit Inari 96 Bornholm U-sofa højrevendt - Antracit Inari 96
  6.999 kr Ca. 4-8 uger

  Reference: Born-U-R-I96

  Fabrikant: Biva

  Bornholm U-sofa højrevendt - Antracit Inari 96

  Bornholm U-sofa betrukket med grå nistret strukturvævet tekstil. Bornholm sofaen har en tilpas lille størrelse som får den til at passe ind i de fleste hjem.Mellemrum mellem chaiselongdele: 123 cmSofaen fåes også som venstrevendt, se den her >Bornholm kan bestilles i flere farver og stoftyper, se stofstudiet her >

  6.999 kr
  Ca. 4-8 uger
 • Zambo hjørnesofa 23 - Ægte læder Zambo hjørnesofa 23 - Ægte læder
  13.999 kr 2-6 hverdage

  Reference: 340062

  Fabrikant: Biva

  Zambo hjørnesofa 23 - Ægte læder

  Zambo hjørnesofa model 23 betrukket sort okselæder. Med en Zambo i stuen, er der plads til hele familien, en bombastisk XXL sofa med designet i orden. Her får du virkelig meget sofa for pengene.Slidstærkt sort okselæder.

  13.999 kr
  2-6 hverdage
 • Zambo hjørnesofa 32 - Ægte læder Zambo hjørnesofa 32 - Ægte læder
  13.999 kr 2-6 hverdage

  Reference: 340061

  Fabrikant: Biva

  Zambo hjørnesofa 32 - Ægte læder

  Zambo hjørnesofa model 32 betrukket med slidstærkt sort okselæder. Med en Zambo sofa i stuen, er der plads til hele familien, en bombastisk xxl sofa med designet i orden. Her får du virkelig meget sofa for pengene.

  13.999 kr
  2-6 hverdage
 • Lissabon vendbar hjørnesofa - Sort tekstillæder Lissabon vendbar hjørnesofa - Sort tekstillæder
  5.999 kr 6.999 kr Ca. 4-8 uger
  Tilbud!

  SPAR 1.000 kr

  Reference: Liss-Co-Spu11

  Fabrikant: Biva

  Lissabon vendbar hjørnesofa - Sort tekstillæder

  Rummelig hjørnesofa med god plads til hele familien, sofaen er udformet specielt for optimal komfort og støtte. Lissabon hjørnesofaen er betrukket med vedligeholdelsesvenligt sort imiteret læder.Sofaen kan nemt spejlvendes ved montering.Sofaen måler 288 x 235cmSe resten af serien her >

  5.999 kr
  Ca. 4-8 uger
 • Lissabon ch. sofa - 4 pers. højre - Sort tekstillæder Lissabon ch. sofa - 4 pers. højre - Sort tekstillæder
  5.499 kr Ca. 4-8 uger

  Reference: Liss-3Ch-R-Spu11

  Fabrikant: Biva

  Lissabon ch. sofa - 4 pers. højre - Sort tekstillæder

  Lissabon 4 personers højrevendt chaiselong sofa med god plads til familien, betrukket med vedligeholdelsesvenligt sort imiteret læder. Lissabon er en klassisk serie af sofaer med velpolstrede puder, særligt udformet for optimal støtte og komfort. Sofaerne er bygget i moduler som gør det muligt at udbygge eller mindske sofaen med hjørnedele,...

  5.499 kr
  Ca. 4-8 uger
 • Lissabon hj. sofa m. chais. - venstre - Sort tekstillæder Lissabon hj. sofa m. chais. - venstre - Sort tekstillæder
  8.999 kr 9.999 kr Ca. 4-8 uger
  Tilbud!

  SPAR 1.000 kr

  Reference: Liss-CoCh-L-Spu11

  Fabrikant: Biva

  Lissabon hj. sofa m. chais. - venstre - Sort tekstillæder

  Rummelig hjørnesofa med venstrevendt chaiselong og god plads til hele familien, Lissabon hjørnesofaen er betrukket med vedligeholdelsesvenligt sort imiteret læder.Lissabon er en klassisk serie af sofaer med velpolstrede puder, særligt udformet for optimal støtte og komfort. Sofaerne er bygget i moduler som gør det muligt at udbygge eller mindske sofaen...

  8.999 kr
  Ca. 4-8 uger
 • Lissabon 3 pers. sofa - Sort tekstillæder Lissabon 3 pers. sofa - Sort tekstillæder
  3.999 kr Ca. 4-8 uger

  Reference: Liss-3-Spu11

  Fabrikant: Biva

  Lissabon 3 pers. sofa - Sort tekstillæder

  Lissabon 3 personers sofa med god plads til hygge og komfort, betrukket med vedligeholdelsesvenligt sort imiteret læder. Lissabon er en klassisk serie af sofaer med velpolstrede puder, særligt udformet for optimal støtte og komfort. Sofaerne er bygget i moduler som gør det muligt at udbygge eller mindske sofaen med hjørnedele, chaiselongdele, armlæn og 2...

  3.999 kr
  Ca. 4-8 uger
 • Lissabon 2 pers. sofa - Sort tekstillæder Lissabon 2 pers. sofa - Sort tekstillæder
  3.499 kr Ca. 4-8 uger

  Reference: Liss-2-Spu11

  Fabrikant: Biva

  Lissabon 2 pers. sofa - Sort tekstillæder

  Lissabon 2 personers sofa med god plads til hygge og komfort, betrukket med vedligeholdelsesvenligt sort imiteret læder. Lissabon er en klassisk serie af sofaer med velpolstrede puder, særligt udformet for optimal støtte og komfort. Sofaerne er bygget i moduler som gør det muligt at udbygge eller mindske sofaen med hjørnedele, chaiselongdele, armlæn og 2...

  3.499 kr
  Ca. 4-8 uger
 • Johan hjørnesofa 23 - Lysegrå Inari 91 Johan hjørnesofa 23 - Lysegrå Inari 91
  8.999 kr Ca. 4-8 uger

  Reference: Joha-CO-23-I91

  Fabrikant: Biva

  Johan hjørnesofa 23 - Lysegrå Inari 91

  Johan hjørnesofa i lysegråt slidstærkt strukturvævet stof med plads til hele familien. Sofaen er polstret med kvalitetsskum i både sæde og ryg, hvilket sikrer dig en god komfort. Med ben i forkromet metal og et enkelt formsprog får du en moderne sofa, som nemt harmonerer med dine øvrige møbler. Sofaen kan fås i både opstilling 23 og opstilling 32.

  8.999 kr
  Ca. 4-8 uger
 • Johan hjørnesofa 23 - Koksgrå Inari 95 Johan hjørnesofa 23 - Koksgrå Inari 95
  7.999 kr Ca. 4-8 uger

  Reference: Joha-CO-23-I95

  Fabrikant: Biva

  Johan hjørnesofa 23 - Koksgrå Inari 95

  Johan hjørnesofa i mørkegråt slidstærkt strukturvævet stof med plads til hele familien. Sofaen er polstret med kvalitetsskum i både sæde og ryg, hvilket sikrer dig en god komfort. Med ben i forkromet metal og et enkelt formsprog får du en moderne sofa, som nemt harmonerer med dine øvrige møbler. Sofaen kan fås i både opstilling 23 og opstilling 32.

  7.999 kr
  Ca. 4-8 uger
 • Johan hjørnesofa 32 - Koksgrå Inari 95 Johan hjørnesofa 32 - Koksgrå Inari 95
  8.999 kr Ca. 4-8 uger

  Reference: Joha-CO-32-I95

  Fabrikant: Biva

  Johan hjørnesofa 32 - Koksgrå Inari 95

  Johan hjørnesofa i mørkegråt slidstærkt strukturvævet stof med plads til hele familien. Sofaen er polstret med kvalitetsskum i både sæde og ryg, hvilket sikrer dig en god komfort. Med ben i forkromet metal og et enkelt formsprog får du en moderne sofa, som nemt harmonerer med dine øvrige møbler. Sofaen kan fås i både opstilling 23 og opstilling 32.

  8.999 kr
  Ca. 4-8 uger
 • Johan hjørnesofa 32 - Sort tekstillæder Johan hjørnesofa 32 - Sort tekstillæder
  8.999 kr Ca. 4-8 uger

  Reference: Joha-CO-32-SPU11

  Fabrikant: Biva

  Johan hjørnesofa 32 - Sort tekstillæder

  Johan hjørnesofa i sort vedligeholdelsesfrit tekstillæder, med plads til hele familien. Sofaen er polstret med kvalitetsskum i både sæde og ryg, hvilket sikrer dig en god komfort. Med ben i forkromet metal og et enkelt formsprog får du en moderne sofa, som nemt harmonere med dine øvrige møbler. Sofaen kan fås i både opstilling 23 og opstilling 32.

  8.999 kr
  Ca. 4-8 uger
 • Scandinavia U-sofa venstrevendt - Antracit Etna 96 Scandinavia U-sofa venstrevendt - Antracit Etna 96
  12.499 kr 3-6 uger

  Reference: NSca-U-L-ET96

  Fabrikant: Biva

  Scandinavia U-sofa venstrevendt - Antracit Etna 96

  Scandinavia venstrevendt U-sofa med open-end og chaiselong, er designet med elegante armlæn og krom metalben. Scandinavia sofaen har løse ryghynder og en fast og behagelig siddekomfort. Sofaen er betrukket med et yderst slidstærkt, antracit møbeltekstil som kan holde til hverdagens slid. Mellemrum mellem chaiselong: 152 cmSofaen fåes også som højrevendt,...

  12.499 kr
  3-6 uger
 • Torino chais.sofa venstrevendt - Blå Aspen 84 Torino chais.sofa venstrevendt - Blå Aspen 84
  7.999 kr Ca. 4-8 uger

  Reference: Tori-Ch-L-AS84

  Fabrikant: Biva

  Torino chais.sofa venstrevendt - Blå Aspen 84

  Torino sofa med venstrevendt chaiselong i lækkert stilrent design. En sofa hvor der ikke er sparet på materialerne. Løse sædehynder af 30 kg. koldskum, som sikrer en god og fast siddekomfort mange år frem. Under sofaen er et understel af olieret egetræ monteret, med smukke åretegninger og en gylden glød. Torino sofaen er til dig, som går op i kvalitet og...

  7.999 kr
  Ca. 4-8 uger
 • Torino chais.sofa højrevendt - Blå Aspen 84 Torino chais.sofa højrevendt - Blå Aspen 84
  7.999 kr Ca. 4-8 uger

  Reference: Tori-Ch-R-AS84

  Fabrikant: Biva

  Torino chais.sofa højrevendt - Blå Aspen 84

  Torino sofa med højrevendt chaiselong i lækkert stilrent design. En sofa hvor der ikke er sparet på materialerne. Løse sædehynder af 30 kg. koldskum, som sikrer en god og fast siddekomfort mange år frem. Sofaen er monteret på et understel af olieret egetræ, med smukke åretegninger og en gylden glød. Torino sofaen er til dig, som går op i kvalitet og som...

  7.999 kr
  Ca. 4-8 uger
 • Bornholm chais.sofa venstrevendt - Koksgrå Inari 95 Bornholm chais.sofa venstrevendt - Koksgrå Inari 95
  4.999 kr Ca. 4-8 uger

  Reference: Born-Ch-L-I95

  Fabrikant: Biva

  Bornholm chais.sofa venstrevendt - Koksgrå Inari 95

  Bornholm chaiselong sofa betrukket med slidstærkt koksgrå tekstil. God siddekomfort og -støtte i både sæde og rygpuder. Bornholm sofaen har en tilpas lille størrelse som får den til at passe ind i de fleste hjem.Sofaen fåes også som højrevendt, se den her >Bornholm kan bestilles i flere farver og stoftyper, se stofstudiet her >

  4.999 kr
  Ca. 4-8 uger
 • Shabby Chic venstrevendt - Sandfarvet Boss 02 Shabby Chic venstrevendt - Sandfarvet Boss 02
  9.999 kr 1-2 hverdage

  Reference: Shab-Op-L-BO02

  Fabrikant: Biva

  Shabby Chic venstrevendt - Sandfarvet Boss 02

  Shabby Chic venstrevendt hjørnesofa er udført med både design og komfort for øje, som giver sig til kende i sofaens bløde look. Modellen er opbygget med kvalitetsskum og er betrukket med et slidstærkt, lyst strukturvævet stof. Det enkle design brydes af sofaens puffede udtryk, hvilket gør den anvendelig i mange indretninger, hvor den nemt kan indpasses....

  9.999 kr
  1-2 hverdage
Viser 1 - 24 af 1910