Sofa

Sofa

Din sofa drøm går i opfyldelse hos os

Skal du til at flytte hjemmefra? Flytte i ny bolig? Eller trænger din indretning bare til et reboot? Så er en ny sofa helt sikkert på din ønskeliste. Men hvad drømmer du om? Skal det være en enkel og elegant daybed eller måske en smart sofabænk? En kæmpe hjørnesofa eller en super skøn u-sofa - måske med chaiselong til? Eller et klassisk sofasæt bestående af en 2-pers og 3-pers sofa? 

Lige meget hvad din sofadrøm er, så går den i opfyldelse hos XL-Møbler. Vi fører et bredt udvalg af kvalitetssofaer i lækre materialer, som stof og læder, og i et væld af smukke farver.

Underkategorier

 • 2 personers
 • 2 personers sofa

  2 personers sofa i stilfulde designs

  Har du ledt med lys og lygte efter den helt perfekte sofa til 2 personer? XL-Møbler har et bredt sortiment af skønne kvalitetssofaer, der er beregnet til lige netop 2 personer. Du finder både den klassiske lædersofa og den moderne veloursofa - eller hvad med en helt enkel, grå sofa? 

 • 3 personers sofa

  3 personers sofa med høj komfort

  En tre personers sofa er en klassiker. Den findes i utrolig mange hjem. Det er den perfekte størrelse. Enten for sig selv eller kombineret med en lænestol. Hos XL-Møbler finder du nemt en populær 3 personers sofa til familiehjemmet eller til din første lejlighed. Udforsk vores udvalg, og find en lækker model der matcher netop din stil og dine behov. Vi forhandler udelukkende sofaer af høj kvalitet og med god komfort.

 • Biografsofaer
 • Chaiselong Sofa

  Tid til at pensionere den gamle sofa? Så lad dig inspirere af vores fantastiske udvalg af chaiselong sofaer. Og ja, vi ved godt at økonomien ikke altid er til at kaste sig ud i at købe møbler, derfor har du mulighed for at få rentefri afbetaling, når du køber hos os.

 • Daybeds

  Stilfuld daybed til ethvert rum

  Stilfuld og enkel er nogle af de ord, der beskriver en daybed bedst. Derudover er den også meget funktionel og praktisk. Det er bare nogle af grundene til, at det er blevet et utrolig populært møbelvalg. Den passer ind i både stuen såvel som entréen, gæsteværelset og på kontoret. Det er et skønt møbel, når du vil sidde ned for en stund, ligge og slappe af eller have en ekstra overnatningsplads i din bolig.

  I vores store sofasortiment finder du alskens slags daybeds. Helt flade og enkle modeller med lækre detaljer i stoffet. Men også innovative udgaver med regulerbare armlæn. Vi har noget for enhver smag - gå på opdagelse her i webshoppen eller i en af vores fysiske XL-Møbler butikker.

 • Hjørnesofa

  Hjørnesofa med masser af plads

  Mangler du et godt sted at samle hele familien? Eller elsker du bare at have en stor sofa helt for dig selv? I vores brede sortiment finder du helt sikkert en smart hjørnesofa, som opfylder alle din sofadrøm. Skal den være grå med træben? Eller i lækkert sort læder? Rød? Hvid? Eller måske med ekstra nakkestøtter til at læne sig tilbage på? Udforsk udvalget og find en favorit, der matcher dine behov!

 • Lædersofa

  Lækker lædersofa til lave priser

  En lækker lædersofa er noget, som mange drømmer om. De drømme kan indfries her hos XL-Møbler. Ovenikøbet til fornuftige priser. Vi forhandler nemlig kvalitetssofaer i læder, der matcher ethvert budget. Skal den være klassisk og sort? Smart og hvid? Eller måske grå? Du finder mange lædersofaer i fine farver i vores sortiment.

  Udforsk gerne, og find en sofa i læder til netop din stil og dit temperament - her i webshoppen eller i en af vores fysiske butikker. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din sofadrøm!

 • Modulsofa

  Modulsofa - en fleksibel og funktionel løsning

  En modul sofa er en smart løsning. Til de store rum såvel som de mindre rum. Til dig der har brug for masser af siddeplads. Eller måske til dig, der bare gerne vil have plads til to? Modulsofaen er et funktionelt valg, og du kan uden problemer "bygge" din egen størrelses sofa. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find både lækre biografsædemoduler i læder, og store og bløde stofmoduler til den mest komfortable flydersofa.

 • Plejeprodukter
 • Sofabænke

  Sofabænke er måske et lidt overset segment inden for møbler til stuen. Men det er der ingen grund til, for med en sofabænk, får du en smart siddeplads, der ikke optager alt for meget plads. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos XL-Møblerrentefri afbetaling på dit køb.

 • Sofasæt

  Sofasæt for enhver smag

  Sofasættet er en klassiker og bestemt en populær sofaløsning. Det kan kombineres og styles, ligesom du ønsker. To helt ens sofaer. Som to 2 pers. To 3 pers. Eller bare en 3'er og en 2'er. Måske en 1'er, 2'er og en 3'er? Der er mange muligheder! Kun fantasien sætter grænser for, hvordan din sofalæsning skal se ud.

  I vores kæmpe udvalg af skønne sæt med sofaer finder du mange lækre designs, smukke farver og holdbare materialer. Vi har noget for enhver smag. Uanset om du er til det moderne. Det klassiske. Det nordiske. Eller det romantiske. Opdag hele udvalget her i webshoppen, eller besøg en af vores fysiske butikker.

 • Sovesofa

  Sovesofa - opdag et bredt udvalg

  Sofa om dagen? Seng om natten? Det er den velkendte kombination, bedre kendt som sovesofaen, vi taler om. Det er det perfekte sofavalg, når du oplever pladsmangel i ungdomslejligheden, eller når du søger en praktisk løsning til gæsteværelset.

  Sovesofaen behøver aldrig at være kedelig at se på. Vores sortiment booster af smarte og stilfulde designs. Du finder alt fra en traditionel sove sofa med udtræk og magasin under til en smartere model, der slås ud til én bred sengeflade. Eller hvad med en moderne og enkel daybed? Opdag hele udvalget her i webshoppen eller i en af vores fysiske butikker.

 • Tilbehør til sofaer

  Her på siden kan du finde det du behøver for at fuldende din sofa. Hvad enten du mangler en nakkestøtte eller pleje til din sofa kan du finde det her. Giv din sofa ekstra pleje med et plejesæt fra XL Møbler.

 • U-sofa

  U sofa med plads til hele familien

  Har du en stor familie? Er det svært at finde et godt samlingspunkt i hjemmet? Eller har du ofte mange venner på besøg? Så er en u-sofa en yderst funktionel løsning. Den store flyder har virkelig masser af plads, og det bliver aldrig et problem at samles mange af gangen. I vores sofasortiment finder du mange fine modeller i f.eks. grå, blå, sort eller hvid - og i lækre materialer som stof og læder. Gå på opdagelse, og find drømmesofaen med plads til alle!

Image du loader

  Sofaer i alle former, farver og størrelser

  Sofaen er det vigtigste møbel i de fleste hjem. Det er her, vi bruger rigtig mange af vores vågne timer. Specielt sammen med familien eller vennerne. For mange er sofaen nemlig boligens samlingspunkt. I forhold til indretning spiller sofaen også en stor rolle, og den er med til at sætte stilen for rummet. Derfor er vigtigt at vælge en sofa i høj kvalitet, der opfylder både dine funktionelle behov og passer ind i din stil. 

  I vores sortiment finder du:

  •          De små - daybeds, sofabænke og 2-pers sofaer. De er perfekte til dig, der lige er flyttet på kollegie, i en mindre lejlighed eller bare har en lille stue. De kan også være super fine til gæsteværelset, sommerhuset og kontoret. 
  •          De mellemstore - 3-pers sofaer, daybeds og sovesofaer. Disse fungerer i alle rum. Til dig der har behov for lidt mere plads, end der er i en helt lille sofa. De kan nemt kombineres med nogle af de små sofaer for at skabe et skønt sofaområde. 
  •          De større - chaiselongsofaer, u-sofaer, hjørnesofaer og modulsofaer. Til dig med den store familie eller til dig, der ofte får mange venner på besøg. Vi har et væld af muligheder med rigtig mange siddepladser. De er perfekte til din store stue eller i det rummelige sommerhus.

  Alle sofatyperne kommer i et væld af forskellige designs, materialer og farver. Vi har alt fra klassisk, sort læder til slidstærkt stof eller populært velour. Vores farveudvalg er også stort med alt fra klassisk grå og sort til moderne farver som blå, rosa, karry, grøn, brun og hvid.

  En komfortabel og billig sofa til ethvert behov

  Du finder ikke bare én, men et utal af kvalitetssofaer til utrolig gode priser. De er ligeledes alle utrolig komfortable. Vi ved naturligvis godt, at der er forskel på, hvilken sofa man finder mest komfortabel. Men derfor har vi også samlet lidt af det hele. Høj ryg, brede armlæn, smalle armlæn, dybt sæde, bløde nakkestøtter - you name it! Lige meget hvad du "sofadrømmer" om, så har vi et godt sofa tilbud til dig. 

  Køb sofa online hos XL-Møbler

  Ikke alle tør købe sofa online før de har afprøvet den. Men hos XL-Møbler er det intet problem. Vi lover dig altid kvalitet for dine penge. Desuden får du altid 2 års reklamationsret på alle sofaer og ligeledes også 14 dages returret. Skulle sofaen ikke leve op til dine forventninger, er det let at returnere den igen. 

  Klar til at realisere din sofadrøm? Udforsk vores kæmpe udvalg og opfyld drømmen om ny sofa i dag!