Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Serie
mere.. mindre
Pris
195 ,- 32845 ,-
1826 varer

Sofa

Din sofa drøm går i opfyldelse hos os

Skal du til at flytte hjemmefra? Flytte i ny bolig? Eller trænger din indretning bare til et reboot? Så er en ny sofa helt sikkert på din ønskeliste. Men hvad drømmer du om? Skal det være en enkel og elegant daybed eller måske en smart sofabænk? En kæmpe hjørnesofa eller en super skøn u-sofa - måske med chaiselong til? Eller et klassisk sofasæt bestående af en 2-pers og 3-pers sofa? 

Lige meget hvad din sofadrøm er, så går den i opfyldelse hos XL-Møbler. Vi fører et bredt udvalg af kvalitetssofaer i lækre materialer, som stof og læder, og i et væld af smukke farver.

Underkategorier

 • 2 personers sofa

  2 personers sofa i stilfulde designs

  Har du ledt med lys og lygte efter den helt perfekte sofa til 2 personer? XL-Møbler har et bredt sortiment af skønne kvalitetssofaer, der er beregnet til lige netop 2 personer. Du finder både den klassiske lædersofa og den moderne veloursofa - eller hvad med en helt enkel, grå sofa? 

 • 3 personers sofa

  3 personers sofa med høj komfort

  En tre personers sofa er en klassiker. Den findes i utrolig mange hjem. Det er den perfekte størrelse. Enten for sig selv eller kombineret med en lænestol. Hos XL-Møbler finder du nemt en populær 3 personers sofa til familiehjemmet eller til din første lejlighed. Udforsk vores udvalg, og find en lækker model der matcher netop din stil og dine behov. Vi forhandler udelukkende sofaer af høj kvalitet og med god komfort.

 • Sofabænke

  Sofabænke er måske et lidt overset segment inden for møbler til stuen. Men det er der ingen grund til, for med en sofabænk, får du en smart siddeplads, der ikke optager alt for meget plads. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos XL-Møblerrentefri afbetaling på dit køb.

 • Hjørnesofa

  Hjørnesofa med masser af plads

  Mangler du et godt sted at samle hele familien? Eller elsker du bare at have en stor sofa helt for dig selv? I vores brede sortiment finder du helt sikkert en smart hjørnesofa, som opfylder alle din sofadrøm. Skal den være grå med træben? Eller i lækkert sort læder? Rød? Hvid? Eller måske med ekstra nakkestøtter til at læne sig tilbage på? Udforsk udvalget og find en favorit, der matcher dine behov!

 • U-sofa

  U sofa med plads til hele familien

  Har du en stor familie? Er det svært at finde et godt samlingspunkt i hjemmet? Eller har du ofte mange venner på besøg? Så er en u-sofa en yderst funktionel løsning. Den store flyder har virkelig masser af plads, og det bliver aldrig et problem at samles mange af gangen. I vores sofasortiment finder du mange fine modeller i f.eks. grå, blå, sort eller hvid - og i lækre materialer som stof og læder. Gå på opdagelse, og find drømmesofaen med plads til alle!

 • Sofasæt

  Et 3+2 pers. sofasæt er et rigtig godt valg, hvis du er på udkig efter en helstøbt og fleksibel sofaløsning til dit hjem. Hos os finder du et stort og bredt udvalg af stilfulde sofasæt med behagelig siddekomfort, udført i slidstærke og langtidsholdbare materialer. Sortimentet dækker bredt og rummer et spændende udvalg af moderne sofasæt i mange flotte former og farver. Se alle vores prisvenlige kvalitets sofasæt og find præcis dét sofasæt, der imødekommer dine ønsker og behov.

 • Modulsofa

  Med en modulsofa får du ekstra fleksibilitet og funktionalitet i din boligindretning. Fordelen ved at vælge en modulsofa er, at du kan ændre sofaens størrelse og opstilling helt efter smag og behag, så den passer til din personlige stil og indretningen i dit hjem. Sofaens enkelte moduler kan benyttes separat eller sammensat, og du kan tilføje ekstra moduler til sofaen, hvis du har behov for en mere rummelig sofa. Vi fører smarte modulsofaer i komfortabelt og moderne design. Udført i slidstærke og robuste materialer er du sikker på at få en sofa i god kvalitet med en lang holdbarhed. 

 • Lædersofa

  En sofa af læder er en klassiker, der aldrig går af mode. Med en lædersofa får du et lækkert og slidstærkt møbel, som du kan glæde dig over i mange år frem. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos XL-Møblerrentefri afbetaling på dit køb.

 • Daybeds

  Der findes simpelthen ikke noget lækrere til boligen end daybeds. Om det skal være til stuen, soveværelset eller et helt tredje rum, er der ingen tvivl om at en daybed er et oplagt møbel til boligen. Den gode nyhed er, at her hos os finder du mange skønne modeller til meget rimelige priser. Skulle du alligevel synes, at det er lidt af en bid at forkæle dig selv og dine med en daybed, så kan du vælge at få rentefri afbetaling.

  I hverdagens stress og jag, kan det godt være svært at koble helt af, og de fleste af os har svært ved at finde tid til det. Men når man endelig finder tiden, er det vigtigt at være komfortabel og med en daybed kan man tillade sig selv at dase hen, og nyde tilværelsen. 

  Udover det komfortable ved en daybed, er det ligledes også vigtigt med lækkert design og gode materialer. Hos XL-Møbler har vi netop dette, og vi sætter en dyd for at hjælpe dig med at få et flot og komfortabelt hjem. Tjek vores store sortiment og find den daybed, som du føler passer perfekt ind til dit hjem. 

 • Sovesofa

  Sovesofaer findes i mange størrelser, farver og udformninger. Du kan få dem med og uden chaiselong, i stof eller læder og med plads til at gemme sengetøjet væk. Er pladsen i stuen trang, eller har du behov for en kombineret løsning til teenage- eller gæsteværelset, er en sovesofa et sikkert valg. At sætte et rum sammen kan være besværligt, specielt hvis pladsen er trang. Derfor kan det være en god i det med en sovesofa, da man får to møbler i et samlet møbel. En sovesofa kan være utrolig praktisk i de fleste tilfælde, da det både kan bidrage med funktionalitet i form af udnyttelse af pladsen, eller hvis man har et gæsteværelse som skal kunne bruges til flere ting end blot at have gæsterne sovende. Hos XL-Møbler finder du et stort udvalg af praktiske og billige sovesofaer, der både design- og komfortmæssigt er af højeste kvalitet.

 • Tilbehør til sofaer

  Her på siden kan du finde det du behøver for at fuldende din sofa. Hvad enten du mangler en nakkestøtte eller pleje til din sofa kan du finde det her. Giv din sofa ekstra pleje med et plejesæt fra XL Møbler.

 • Plejeprodukter
 • Biografsofaer
 • Chaiselong Sofa

  Tid til at pensionere den gamle sofa? Så lad dig inspirere af vores fantastiske udvalg af chaiselong sofaer. Og ja, vi ved godt at økonomien ikke altid er til at kaste sig ud i at købe møbler, derfor har du mulighed for at få rentefri afbetaling, når du køber hos os.

pr. side
Viser 1 - 24 af 1826
Viser 1 - 24 af 1826

Sofaer i alle former, farver og størrelser 

Sofaen er det vigtigste møbel i de fleste hjem. Det er her, vi bruger rigtig mange af vores vågne timer. Specielt sammen med familien eller vennerne. For mange er sofaen nemlig boligens samlingspunkt. I forhold til indretning spiller sofaen også en stor rolle, og den er med til at sætte stilen for rummet. Derfor er vigtigt at vælge en sofa i høj kvalitet, der opfylder både dine funktionelle behov og passer ind i din stil. 

I vores sortiment finder du:

 •          De små - daybeds, sofabænke og 2-pers sofaer. De er perfekte til dig, der lige er flyttet på kollegie, i en mindre lejlighed eller bare har en lille stue. De kan også være super fine til gæsteværelset, sommerhuset og kontoret. 
 •          De mellemstore - 3-pers sofaer, daybeds og sovesofaer. Disse fungerer i alle rum. Til dig der har behov for lidt mere plads, end der er i en helt lille sofa. De kan nemt kombineres med nogle af de små sofaer for at skabe et skønt sofaområde. 
 •          De større - chaiselongsofaer, u-sofaer, hjørnesofaer og modulsofaer. Til dig med den store familie eller til dig, der ofte får mange venner på besøg. Vi har et væld af muligheder med rigtig mange siddepladser. De er perfekte til din store stue eller i det rummelige sommerhus.

Alle sofatyperne kommer i et væld af forskellige designs, materialer og farver. Vi har alt fra klassisk, sort læder til slidstærkt stof eller populært velour. Vores farveudvalg er også stort med alt fra klassisk grå og sort til moderne farver som blå, rosa, karry, grøn, brun og hvid.

En komfortabel og billig sofa til ethvert behov

Du finder ikke bare én, men et utal af kvalitetssofaer til utrolig gode priser. De er ligeledes alle utrolig komfortable. Vi ved naturligvis godt, at der er forskel på, hvilken sofa man finder mest komfortabel. Men derfor har vi også samlet lidt af det hele. Høj ryg, brede armlæn, smalle armlæn, dybt sæde, bløde nakkestøtter - you name it! Lige meget hvad du "sofadrømmer" om, så har vi et godt sofa tilbud til dig. 

Køb sofa online hos XL-Møbler 

Ikke alle tør købe sofa online før de har afprøvet den. Men hos XL-Møbler er det intet problem. Vi lover dig altid kvalitet for dine penge. Desuden får du altid 2 års reklamationsret på alle sofaer og ligeledes også 14 dages returret. Skulle sofaen ikke leve op til dine forventninger, er det let at returnere den igen. 

Klar til at realisere din sofadrøm? Udforsk vores kæmpe udvalg og opfyld drømmen om ny sofa i dag!