2 personers sofaer

2 personers sofaer

2 personers sofa i stilfulde designs

Har du ledt med lys og lygte efter den helt perfekte sofa til 2 personer? XL-Møbler har et bredt sortiment af skønne kvalitetssofaer, der er beregnet til lige netop 2 personer. Du finder både den klassiske lædersofa og den moderne veloursofa - eller hvad med en helt enkel, grå sofa? 

Læs mere

Høj kvalitet, skønne farver og god komfort 

Vores sofaer til 2 er perfekte til at skabe en hyggelig og afslappet stemning. I store såvel som små rum. I stuen med knap så meget plads. På kollegieværelset. I entréen, til at tage et hvil på. I venteværelset, til kunder og klienter. På kontoret, når du har brug for "morfar". Eller måske som en del af en sofagruppe. Der er utallige muligheder!

Din nye to personers sofa skal være komfortabel og i høj kvalitet. Hos XL-Møbler finder du altid en god 2 personers sofa, der matcher dine behov. I vores sortiment kan du opdage mange forskellige designs, farver og materialer. 

En høj og fast ryg. Bløde puder som ryg. Firkantet eller rundt armlæn. Lige meget hvilken type sofa du drømmer om, så har vi et godt bud. Ja, selv en "hjemmebiograf-sofa til to" - super lækker i sort læder og med kopholder mellem de to pladser. Ryggen kan selvfølgelig lænes godt tilbage. 

Lækkert læder. Blødt velour. Slidstærkt stof. Træ- eller metalben. Hvad enten din siddeoplevelse skal være super blød eller mere fast, så finder du en oplagt model i vores udvalg af sofaer. Er du til træ eller metal? En sofa med træben giver et naturligt og nordisk look. Mens sofaben i metal lader dig holde den moderne og enkle stil. 

Altid gode priser på din næste sofa

Drømmer du om en helt ny og smart 2 personers sofa? Og må den ikke være alt for dyr? Vi har mange flotte modeller, som faktisk alle er til helt fornuftige priser. Ofte har vi også tilbud på vores flotte 2-personers sofaer. 

Det kan virke lidt vovet at købe en sofa online uden at prøve den først. Men du skal ikke lade dig skræmme. Hos XL-Møbler forhandler vi udelukkende kvalitetsmøbler med høj komfort. Ovenikøbet giver vi dig også altid 14 dages returret. Hvis sofaen ikke opfylder din sofadrøm og dine mange behov, kan du frit returnere den igen. Du kan selvfølgelig også afprøve den først i en af vores butikker. 

Alle vores 2-pers sofaer kommer naturligvis med 2 års reklamationsret.