Spisebordsstole

Spisebordsstole

Stilfulde spisebordsstole til boligen

Søger du nye spisestuestole? Måske er du flyttet hjemmefra? I ny bolig? Eller trænger hjemmet bare til lidt fornyelse?

XL-Møbler fører et bredt sortiment af spisestuestole. Vi er behjælpelige med alle slags stole til spisebordet. Med læder- eller stofbetræk. I metal eller træstel. Velour, plastik eller lakeret stål - you name it. Vi har alverdens forskellige spisestuestole i mange stilarter, materialer og designs. Du finder uden tvivl de perfekte stole til netop dit spisebord. 

Gå på opdagelse i udvalget, og find dine nye spisebordsstole hos XL-Møbler!

Læs mere

Find spisebordsstol - mere end 450 at vælge mellem

Behagelige spisebordsstole er et must i enhver moderne bolig. Men de skal også være pæne at se på, matche dit spisebord og passe godt ind i resten af din indretning. Det er intet problem at finde det rette match, når du shopper nye stole hos os. Vi giver dig nemlig mere end 450 stole at vælge i mellem. Og tag dig bare god tid, vores online shop har altid åbent. 

Opdag moderne læderstole i cognac med træben. Trendy stole med velourbetræk i f.eks. blå, rosa eller grå - fås i forskellige udgaver med eller uden armlæn. Du kan også gå den minimalistiske vej og vælge en simpel spisebordsstol i sort lakeret stål. Eller hvad med en klassisk og tidløs træstol med kromstel?

At matche stole med spisebord kan være en svær udfordring. Men husk på, at du sagtens kan mikse og matche materialer. Selvom du har et træbord, kan dine stole sagtens være fremstillet i stål eller plastik. 

Billige priser og hurtig levering

Billige spisebordsstole? Er det som sød musik i dine øre? Så skal du se nærmere på vores brede sortiment. For hvorfor betale en formue for stole til stuen, når du kan købe dem billigt her. Det synes vi, giver god mening. Det skal nemlig aldrig vælte budgettet at indrette dit hjem med flotte møbler. 

Shopper du dine nye stole hos os, får du altid:

-       14 dages returret - få stolene hjem og se dem i dine omgivelser

-       2 års reklamationsret - gælder på alle produkter

-       Kvalitetsprodukter - køb kvalitet der holder til at blive brugt 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Shop dine nye spisebordsstole hos XL-Møbler og gør et godt kup! Vi har trendy og moderne såvel som klassiske, elegante og meget minimalistiske stole. Du finder noget for enhver smag hos os.