SpiseStue

SpiseStue

Der er ikke noget hyggeligere end at samle familie og venner til en god middag, og med de rette spisestuemøbler kan du skabe de perfekte rammer for dine middagsselskaber. Lad spisestuen være et stilfuldt samlingspunkt - både til hverdag og til fest.
Vi har spisebordsstole og spiseborde i mange størrelser, farver og designs, så slip bare kreativiteten løs.

Synes du, at det kniber lidt med økonomien, så husk at XL Møbler tilbyder rentefri afbetaling på dit køb.

Underkategorier

 • Barbord

  Barborde er et smart og praktisk møbel, der indbyder til samtale og socialt samvær, uanset om de bruges privat eller professionelt. Et kompakt barbord er perfekt til én-til-én samtaler, mens de større borde er velegnede til at fungere som samlingspunkt for flere personer ad gangen - perfekt i erhvervsmæssig sammenhæng. Du kan naturligvis købe dit nye barbord med rentefri afbetaling. Find inspiration her på siden.

 • Barstole

  Barstol til køkken eller hjemmebar

  Drømmer du om en billig barstol til at skabe det perfekte samtalekøkken? Eller til at fuldende hjemmebaren på stilfuld vis?

  XL-Møbler forhandler et bredt sortiment af barstole i eksklusivt kvalitet og flot design. Du finder lige den barstol, du søger. Den klassiske i sort læder og med fod i krom. Den trendy i blødt velour og ben i smukt messing look. Den rustikke med træsæde og sortlakeret metalstel. Der er mange muligheder - vi har lige den stol til baren, der matcher din indretning og stil.

  Udforsk sortimentet i dag og bliv klar til at flytte hjemmefra, renovere boligen eller opfriske hjemmet med stilfulde møbler.

 • Bordben / Stel

 • Cafebord

  Et cafébord er den ideelle løsning, når du har brug for et lille praktisk bord, der kun optager begrænset plads i hjemmet. Vi fører flotte caféborde i moderne design udført i metal og træ, som er velegnede til enten altanen eller køkkenet. Du kan naturligvis købe dit nye cafébord med rentefri afbetaling. Se vores udvalg af borde herunder og vælg dit nye smarte cafébord til fast lavpris.

 • Spiseborde

  Forny dit hjem med et flot og funktionelt spisebord. Hos XL-Møbler finder du et bredt og varieret udvalg af spiseborde i forskellige størrelser, materialer og designs. Spisebordet er familiens samlingssted, så det skal både være pænt, praktisk og funktionelt. Uanset om du ønsker et stort og rummeligt spisebord i massivt egetræ, et lille rundt spisebord med kromben eller et moderne hi-tech spisebord med bordplade i glas, så kan du finde det her - til en god pris.

 • Spisebordsstole

  Stilfulde spisebordsstole til boligen

  Søger du nye spisestuestole? Måske er du flyttet hjemmefra? I ny bolig? Eller trænger hjemmet bare til lidt fornyelse?

  XL-Møbler fører et bredt sortiment af spisestuestole. Vi er behjælpelige med alle slags stole til spisebordet. Med læder- eller stofbetræk. I metal eller træstel. Velour, plastik eller lakeret stål - you name it. Vi har alverdens forskellige spisestuestole i mange stilarter, materialer og designs. Du finder uden tvivl de perfekte stole til netop dit spisebord. 

  Gå på opdagelse i udvalget, og find dine nye spisebordsstole hos XL-Møbler!

 • Spisebordssæt

  Skal du have et nyt spisebordssæt med plads til at samle hele familien, eller går du efter et mindre sæt, hvor du kan skabe intim hygge og samvær? Ligegyldigt hvad dine behov er, så finder du masser af inspiration i vores store udvalg. Hvis det kniber lidt med økonomien, tilbyder vi rentefri afbetaling på dit køb.

 • tilbehor

 • Tillægsplader til spiseBorde

  Skal der lige være plads til et par stykker mere omkring dit spisebord, kan du finde tillægsplader til mange af XL Møbler's spise borde her på siden. Vil du også sikre at dit bord får den pleje det har fortjent kan du finde tilbehør her >