Madrasser

Madrasser

Forkæl din krop og pift soveværelset op med en komfortabel kvalitets madras i moderne design. Du kender det sikkert godt - efter et stykke tid føles madrassen bare ikke lige så behagelig og støttende, som den har gjort. Fjedre og skum er slidt, og det kan mærkes på kroppen, som ikke længere har ideelle betingelser for at restituere. Det er på tiden at skifte madrassen ud. I vores store madrassortiment kan du finde madrasser i mange forskellige prisklasser og kvaliteter – lige fra gode standard madrasser med bonell fjedre til luksusmadrasser med multipocket fjedre og op til 7 trykaflastende komfortzoner. Med en madras fra XL-Møblerfår kroppen den nødvendige støtte og komfort under søvnen, så du kan vågne frisk og udhvilet. Se hele udvalget af skummadrasser, boxmadrasser,springmadrasser og topmadrasser i str. 90x200, 140x200, 160x200 og 180x200 her. 

Underkategorier

 • Boxmadrasser

  Vidste du, at du kan købe dine nye møbler hos XL-Møblerpå rentefri afbetaling? Så er økonomien lidt stram for tiden, så kan du alligevel få opfyldt nogle af dine møbeldrømme, uden at det bliver alt for uoverskueligt. Tag til XL Møbler, når du skal handle nye møbler og tilbehør - også på den lille økonomi.

 • Børnemadrasser

  Børnemadrasser hos XL Møbler

  Opdag vores udvalg af skræddersyede børnemadrasser. Hos os er børns komfort og søvnkvalitet i fokus. Vores børnemadrasser er specialfremstillet efter din bestilling og leveres i flere forskellige mål, så du kan finde den perfekte madras til dit barns behov.

  Vores børnemadrasser er designet med henblik på at give de små den bedst mulige nattesøvn. Vi bruger kun materialer af høj kvalitet for at sikre, at din barns søvn er komfortabel og støttende. Uanset om du har en spædbarnsmadras eller en større madras til dit voksende barn, kan du stole på kvaliteten af vores produkter.

  Vi tilbyder børnemadrasser i forskellige mål, så du kan finde den helt rigtige børnemadras til din børneseng eller juniorseng. Vores madrasser er skabt til at følge dit barns udvikling og give den nødvendige støtte gennem alle vækststadier.

  Vælg XL Møbler til børnemadrasser, der ikke kun prioriterer komfort og kvalitet, men også skræddersyede løsninger, der passer til dit barns behov. Giv dit barn den bedst mulige nattesøvn med vores børnemadrasser, der er skabt med kærlighed og omsorg.

 • Skum og Pocket madrasser

  For at få det optimale ud af din seng, skal du først og fremmest have en god Skum eller Pocket madras. Med en springmadras får du en madras med en god affjedring og komfort. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos XL-Møbler rentefri afbetaling på din madras.

 • Topmadrasser

  Vi tilbringer mange af døgnets timer i vores seng og derfor er det vigtigt med ordentlige topmadrasser. Derfor er det vigtigt, at vi ligger godt. Men selv en god seng har altid plads til forbedringer. Her kommer topmadrassen ind i billedet. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos XL-Møblerrentefri afbetaling på dit køb.