Tæpper

Tæpper

Tæpper i alverdens mønstre og farver

Et tæppe er både praktisk og dekorativt. Det kan skåne dit gulv for dine møblers slid på det. Men det kan også tilføre et smukt og spændende udtryk til dit rum. I vores brede udvalg finder du mange forskellige tæppevarianter. De klassiske og tidløse Marrakesh tæpper med flotte mønstre. Stilrene tæpper i én eller flere farver. Tæpper til børneværelset - og meget mere. Udforsk sortimentet, og find den perfekte tæppevariant til netop dit rum. 

Underkategorier

Image du loader

  Altid billige priser og mange flotte varianter

  Søger du billige tæpper i god kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. XL-Møbler har nemlig et bredt sortiment af kvalitetstæpper - alle til gode priser og fremstillet i materialer af høj kvalitet. Du kan opdage tæpper, der er:

  -       Klassiske

  -       Moderne

  -       Til børneværelset 

  Skab det klassiske look med et af vores Marrakesh tæpper. De er designet med de velkendte og farvestrålende mønstre, som nok de fleste kender. De giver rummet et personligt og utrolig smukt præg. Tæpperne fås i grå, røde, sorte og beige nuancer. 

  Fuldend det moderne og stilrene udtryk med en ensfarvet tæppevariant eller smukt udførte tæpper med rene linjer og flere nuancer.  Indret børneværelset på hyggelig vis med en flot tæppevariant. Vores sortiment byder også på børnevenlige tæpper med fine motiver. 

  Du finder tæpper, der kan bruges i mange af boligens rum. I entréen, stuen, udestuen, børneværelset eller soveværelset. Vi har gulvtæpper i mange størrelser og et væld af utrolig flotte designs. 

  Hurtig levering og altid 14 dages returret

  Alle produkter i vores udvalg er fremstillet i materialer af høj kvalitet. Tæpperne er f.eks. produceret af polypropylen, der betegnes som en syntetisk fiber. Dette materiale er utrolig slidstærkt. Du får derfor altid en tæppevariant, der holder længe. Under hvert enkelt produkt kan du læse mere om slidstyrken på tæppet. 

  Nye tæpper skal ikke blot være af høj kvalitet og god slidstyrke. De skal også være prisfornuftige og nemme at købe. Det bliver ikke nemmere, end når du handler online hos XL-Møbler. Hos os får du:

  -       Altid et bredt udvalg af kvalitetsprodukter

  -       Altid 14 dages returret. 

  -       Altid 2 års reklamationsret 

  Du kan derfor sagtens bestille tæppet og fortryde igen, hvis det ikke passer til netop din stil og dit rum. Lige såvel kan du altid være sikker på tæppernes høje kvalitet, idét der er 2 års reklamationsret på dem alle. 

  Køb tæpper online hos XL-Møbler, og invester i et kvalitetstæppe!