Barstole

Barstole

Barstol til køkken eller hjemmebar

Drømmer du om en billig barstol til at skabe det perfekte samtalekøkken? Eller til at fuldende hjemmebaren på stilfuld vis?

XL-Møbler forhandler et bredt sortiment af barstole i eksklusivt kvalitet og flot design. Du finder lige den barstol, du søger. Den klassiske i sort læder og med fod i krom. Den trendy i blødt velour og ben i smukt messing look. Den rustikke med træsæde og sortlakeret metalstel. Der er mange muligheder - vi har lige den stol til baren, der matcher din indretning og stil.

Udforsk sortimentet i dag og bliv klar til at flytte hjemmefra, renovere boligen eller opfriske hjemmet med stilfulde møbler.

Læs mere

Tid til forandring i boligen

Om du er til en høj barstol eller én der kan køre op og ned, så har vi den perfekte model. Du finder sjældent flere barstole samlet på samme sted. I mange butikker er der kun et par designs at vælge mellem, og ofte må du gå tomhændet hjem. Sådan er det ikke hos XL-Møbler. Vi har samlet et lækkert udvalg af stole til baren - så du kan finde den helt perfekte stol til netop dit køkken eller din hjemmebar.

Køkkenet er det perfekte sted til dine barstole. Det kan være forenden af køkkenbordet, ved din køkkenø eller ved et væghængt bord i køkkenet. Der er mange smarte muligheder for, hvordan du kan bruge barstole til at skabe et socialt køkken. 

En hjemmebar er en skøn tilføjelse til hjemmet. Her kan du slappe af og hygge med dine gæster. Du kan indrette med en hjemmebar med barstole i din stue, i hobbyrummet, i kælderen, i udestuen eller et andet rum, hvor der er plads. 

Returret, garanti og kvalitet

XL-Møbler lever for at tilbyde dig kvalitetsmøbler, der holder til at blive brugt. Vel og mærke til gode priser og i flot design. Du behøver ikke gå i et dyrt møbelhus for at finde barstole, der matcher moden og stilen i din bolig. Vi har nemlig mange både klassiske og moderigtige designs. 

Du skal være sikker på, at barstolen passer ind i dit hjem. Derfor tilbyder vi dig altid 14-dages returret. Får du stolen hjem, og viser det sig, at den ikke passede ind i dit hjem? Så kan du altid sende den retur - ingen problem. Kvaliteten skal også være i top, og derfor giver vi dig naturligvis 2 års reklamationsret på alle møbler. 

Shop kvalitetsbarstole hos XL-Møbler!