Havemøbler
275 varer

Havemøbler

Havemøbler - bredt udvalg 

Leder du efter billige havemøbler til den kommende forår- og sommersæson? Der findes ikke noget bedre end at nyde vejret fra sin terrasse på komfortabel vis! XL-Møbler fører et stort udvalg af lækre havemøbler i god kvalitet. Hos os kan du derfor nemt blive klar til at nyde sommeren. Du finder både små og større haveborde, et væld af havestole, loungesæt, havesæt og parasoller. Om det skal være til den lille altan eller den store terrasse, så har vi et godt bud på dine nye havemøbler.

Underkategorier

 • Haveborde
  Bliv klar til sommersæsonen med et havebord fra XL MøblerGlæder du dig også til, at sommeren for alvor kommer, og det igen bliver muligt at sidde udenfor i dejligt vejr og nyde god mad i godt selskab? Så vent ikke med at finde de helt rigtige havemøbler, så du bliver helt klar. Hos XL-Møblerkan du finde et bredt udvalg af haveborde i forskellige størrelser, designs, farver og materialer, så du kan helt sikkert også finde det havebord, som passer til din stil og dine behov. Et havebord skal ikke kun være flot, det skal også være i en god kvalitet og funktionelt, og dette er du også sikret med et havebord fra XL Møbler. Uanset om du ønsker et lille havebord til solterrassen eller et stort havebord, som hele familien og vennerne kan samles om, så kan du finde det hos os.
 • Havesofaer

  En havesofa kan hjælpe med mange ting i haven, og gøre det lige det hyggeligere. En flot og god havesofa, kan være en god ide hvis du nyder at være i haven og gerne vil have et lille hvil i ny og næ. Derfor tilbyder vi hos XL-Møbler havesofaer til gode priser i god kvalitet. tjek vores sortiment her og find din nye havesofa.

 • Havestole

  Find flotte og billige havestole hos XL-MøblerBliv klar til sommersæsonen med et par havestole fra XL Møbler, så du kan nyde sommeren og sidde komfortabelt udenfor. Hos XL-Møblertilbydes du et bredt udvalg af billige havestole, men hvor der samtidig er lagt vægt på en god kvalitet og tidssvarende designs. Vores udvalg består af havestole i forskellige farver, materialer, former og designs, så uanset hvad du søger, så kan du helt sikkert finde det rigtige hos os. Så hvis du ønsker havestole i et enkelt og afdæmpet design, eller du mere er til et farverigt og moderne design, så kan du finde dette i vores udvalg. Havestole skal ikke kun være flotte, de skal også være komfortable og funktionelle, og dette er du også sikret med havemøbler fra XL Møbler. Kig vores sortiment igennem, og hvis du har spørgsmål til dit køb eller et af vores produkter, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 71990910 eller Support@xl-møbler.dk. Du får billig fragt og 30 dages fuld returret - så find de helt rigtige havestole allerede i dag.

 • Havesæt
 • Parasoller
Image du loader

  Møbler til haven i høj kvalitet

  Drømmer du om eksklusive havemøbler til terrassen? Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at købe kvalitetshavemøbler. I hvert fald ikke hos os. Vi fører et bredt udvalg af lækre møbler til haven til virkelig gode priser. Vores sortiment af nye havestole byder på lidt af hvert. Opdag både stole i træ, flet, plast og aluminium. Du finder både helt vedligeholdelsesfrie stole, såvel som stole der kræver lidt pleje hver sæson. 

  Haveborde har vi også nok af. Til dig der mangler et nyt eller måske et ekstra havebord til terrassen. Du finder mange lækre designs, der matcher vores havestole. Små borde til altanen eller store borde til forsamling af hele familien. Køber du et smart havesæt, får du både borde og stole i en pakke. Det er et perfekt køb til dig, der skal ud at have dine første havemøbler. Du finder mange prisvenlige sæt. 

  Skal det være endnu mere afslappet at nyde solen på terrassen? Så skal du se nærmere på vores loungesæt med sofa. Disse er virkelig skønne og indbyder til hygge og samvær på terrassen. Ingen terrasse er komplet uden en god kvalitetsparasol. F.eks. en lækker parasol i naturtræ og polyester - så du kan sidde helt uforstyrret af sol eller regn. 

  Gode priser og 14-dages returret

  Det skal være nemt at shoppe havemøbler online. Hos XL-Møbler er det let som en leg at shoppe nye møbler til terrassen. Vi tilbyder blandt andet:

  -       Mange gode tilbud i webshop og butik

  -       Lave priser og prismatch på alle vores møbler

  -       Altid 14-dages returret og 2 års reklamationsret 

  Der er ingen grund til at købe dyre havemøbler, der vælter budgettet. Hos os kan du altid gøre et godt køb, og ethvert budget kan være med hos os. Shop dine nye havemøbler hos XL-Møbler i dag! Vi har et bredt udvalg med mange spændende møbler til altan eller terrasse.