Havemøbler

Havemøbler

Havemøbler - bredt udvalg 

Leder du efter billige havemøbler til den kommende forår- og sommersæson? Der findes ikke noget bedre end at nyde vejret fra sin terrasse på komfortabel vis! XL-Møbler fører et stort udvalg af lækre havemøbler i god kvalitet. Hos os kan du derfor nemt blive klar til at nyde sommeren. Du finder både små og større haveborde, et væld af havestole, loungesæt, havesæt og parasoller. Om det skal være til den lille altan eller den store terrasse, så har vi et godt bud på dine nye havemøbler.

Image du loader

  Møbler til haven i høj kvalitet

  Drømmer du om eksklusive havemøbler til terrassen? Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at købe kvalitetshavemøbler. I hvert fald ikke hos os. Vi fører et bredt udvalg af lækre møbler til haven til virkelig gode priser. Vores sortiment af nye havestole byder på lidt af hvert. Opdag både stole i træ, flet, plast og aluminium. Du finder både helt vedligeholdelsesfrie stole, såvel som stole der kræver lidt pleje hver sæson. 

  Haveborde har vi også nok af. Til dig der mangler et nyt eller måske et ekstra havebord til terrassen. Du finder mange lækre designs, der matcher vores havestole. Små borde til altanen eller store borde til forsamling af hele familien. Køber du et smart havesæt, får du både borde og stole i en pakke. Det er et perfekt køb til dig, der skal ud at have dine første havemøbler. Du finder mange prisvenlige sæt. 

  Skal det være endnu mere afslappet at nyde solen på terrassen? Så skal du se nærmere på vores loungesæt med sofa. Disse er virkelig skønne og indbyder til hygge og samvær på terrassen. Ingen terrasse er komplet uden en god kvalitetsparasol. F.eks. en lækker parasol i naturtræ og polyester - så du kan sidde helt uforstyrret af sol eller regn. 

  Gode priser og 14-dages returret

  Det skal være nemt at shoppe havemøbler online. Hos XL-Møbler er det let som en leg at shoppe nye møbler til terrassen. Vi tilbyder blandt andet:

  -       Mange gode tilbud i webshop og butik

  -       Lave priser og prismatch på alle vores møbler

  -       Altid 14-dages returret og 2 års reklamationsret 

  Der er ingen grund til at købe dyre havemøbler, der vælter budgettet. Hos os kan du altid gøre et godt køb, og ethvert budget kan være med hos os. Shop dine nye havemøbler hos XL-Møbler i dag! Vi har et bredt udvalg med mange spændende møbler til altan eller terrasse.