Havemøbler

Havemøbler

Havemøbler - bredt udvalg 

Leder du efter billige havemøbler til den kommende forår- og sommersæson? Der findes ikke noget bedre end at nyde vejret fra sin terrasse på komfortabel vis! XL-Møbler fører et stort udvalg af lækre havemøbler i god kvalitet. Hos os kan du derfor nemt blive klar til at nyde sommeren. Du finder både små og større haveborde, et væld af havestole, loungesæt, havesæt og parasoller. Om det skal være til den lille altan eller den store terrasse, så har vi et godt bud på dine nye havemøbler.

Læs mere

Underkategorier

 • Haveborde

  Bliv klar til sommersæsonen med et havebord fra XL MøblerGlæder du dig også til, at sommeren for alvor kommer, og det igen bliver muligt at sidde udenfor i dejligt vejr og nyde god mad i godt selskab? Så vent ikke med at finde de helt rigtige havemøbler, så du bliver helt klar. Hos XL-Møblerkan du finde et bredt udvalg af haveborde i forskellige størrelser, designs, farver og materialer, så du kan helt sikkert også finde det havebord, som passer til din stil og dine behov. Et havebord skal ikke kun være flot, det skal også være i en god kvalitet og funktionelt, og dette er du også sikret med et havebord fra XL Møbler. Uanset om du ønsker et lille havebord til solterrassen eller et stort havebord, som hele familien og vennerne kan samles om, så kan du finde det hos os.
 • Havesofaer

  En havesofa kan hjælpe med mange ting i haven, og gøre det lige det hyggeligere. En flot og god havesofa, kan være en god ide hvis du nyder at være i haven og gerne vil have et lille hvil i ny og næ. Derfor tilbyder vi hos XL-Møbler havesofaer til gode priser i god kvalitet. tjek vores sortiment her og find din nye havesofa.

 • Havestole

  Havestole - Flotte og funktionelle

  Hos XL Møbler finder du havestol design i mange lækre varianter - ens for dem alle er dog det flotte og funktionelle design, der kan give dig havemøbler til mange timers hygge, afslapning, solbadning, grin med venner og familie og ikke mindst beundring af dekorativ indretning på din terrasse, på græsplænen eller omkring bålstedet. 

  1.      Havestol mange lækre varianter
  2.      Høj kvalitet
  3.      Lave priser
  4.      Hurtig levering

  Vi har gjort det let at handle møbler til inde og ude online. En nøje beskrivelse af mål og materialer på alle møbler her på siden giver dig de bedst mulige betingelser for at vælge præcis dine drømmemøbler til haven.  

  Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive og spørge os til råds - vi står klar til at hjælpe dig.

 • Havesæt

  Havesæt - Mange flotte varianter

  Der der dømt lækkert design og høj komfort, når du handler billigt havesæt her hos XL Møbler. Udvalget er stort og spændende med sæt i både klassisk, trendy og ikke mindst funktionelt design. Et væld af materialer, former og farver præger sortimentet - ens for dem alle er dog den høje kvalitet.

  Er du på udkig efter havemøbler som caféborde, loungemøbler eller et komplet sæt af havemøbler til den store eller lille familie, så har vi masser at byde på. Her kan du bl.a. vælge imellem spændende varianter som:

  1.       Caféborde
  2.       Borde med udtræk
  3.       Runde, ovale, firkantede eller rektangulære borde
  4.       Stole med eller uden armlæn
  5.       Stole med eller uden position regulering

  Dertil kommer valget imellem de mange spændende materialer og udformninger, der alle bærer præg af et nutidigt og slidstærkt design med stor funktionalitet. Sortimentet byder bl.a. på flotte designs i materialer som glas, træ, aluminium, stål og rattan. Alle med hver deres charme og egenskaber. Forkælelsen vil ingen ende tage med de mange flotte varianter at vælge imellem.  

 • Parasoller

Møbler til haven i høj kvalitet

Drømmer du om eksklusive havemøbler til terrassen? Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at købe kvalitetshavemøbler. I hvert fald ikke hos os. Vi fører et bredt udvalg af lækre møbler til haven til virkelig gode priser. Vores sortiment af nye havestole byder på lidt af hvert. Opdag både stole i træ, flet, plast og aluminium. Du finder både helt vedligeholdelsesfrie stole, såvel som stole der kræver lidt pleje hver sæson. 

Haveborde har vi også nok af. Til dig der mangler et nyt eller måske et ekstra havebord til terrassen. Du finder mange lækre designs, der matcher vores havestole. Små borde til altanen eller store borde til forsamling af hele familien. Køber du et smart havesæt, får du både borde og stole i en pakke. Det er et perfekt køb til dig, der skal ud at have dine første havemøbler. Du finder mange prisvenlige sæt. 

Skal det være endnu mere afslappet at nyde solen på terrassen? Så skal du se nærmere på vores loungesæt med sofa. Disse er virkelig skønne og indbyder til hygge og samvær på terrassen. Ingen terrasse er komplet uden en god kvalitetsparasol. F.eks. en lækker parasol i naturtræ og polyester - så du kan sidde helt uforstyrret af sol eller regn. 

Gode priser og 14-dages returret

Det skal være nemt at shoppe havemøbler online. Hos XL-Møbler er det let som en leg at shoppe nye møbler til terrassen. Vi tilbyder blandt andet:

-       Mange gode tilbud i webshop og butik

-       Lave priser og prismatch på alle vores møbler

-       Altid 14-dages returret og 2 års reklamationsret 

Der er ingen grund til at købe dyre havemøbler, der vælter budgettet. Hos os kan du altid gøre et godt køb, og ethvert budget kan være med hos os. Shop dine nye havemøbler hos XL-Møbler i dag! Vi har et bredt udvalg med mange spændende møbler til altan eller terrasse.