3 personers sofaer

3 personers sofaer

3 personers sofa med høj komfort

En tre personers sofa er en klassiker. Den findes i utrolig mange hjem. Det er den perfekte størrelse. Enten for sig selv eller kombineret med en lænestol. Hos XL-Møbler finder du nemt en populær 3 personers sofa til familiehjemmet eller til din første lejlighed. Udforsk vores udvalg, og find en lækker model der matcher netop din stil og dine behov. Vi forhandler udelukkende sofaer af høj kvalitet og med god komfort.

Læs mere

Bredt udvalg med mange flotte sofaer

En 3 pers sofa passer til enhver bolig. Hvad enten du bor i lejlighed eller hus, så er den et oplagt valg. Her er plads til den parret, den lille familie, dig selv og vennerne. Er I flere end tre? Så kan den på fin vis kombineres med en mindre sofa eller en lækker lænestol. Vi har mange forskellige designs, farver og materialer. Du kan derfor sagtens finde en model, der f.eks. passer til din lænestol derhjemme. 

 

Hos XL-Møbler finder du utrolig mange flotte sofaer til tre. Populære veloursofaer i skønne farver. Mange nuancer af grå. Eller hvad med en flot grøn sofa? Vi har noget for enhver smag og stil. Sofaerne i vores sortiment er ikke bare pæne at se på. De er også funktionelle og komfortable. Du kan finde en sofa til tre, der enten fylder meget lidt eller én som optager lidt mere plads. Med brede eller smalle armlæn. En høj ryg eller masser af puder at læne sig tilbage på. 

 

Din nye 3 personers sofa passer til ethvert type rum. Som samlingspunkt i stuen. Et sted at slappe af på kontoret. På gæsteværelset. Eller i sommerhuset. Der er uanede muligheder - og vi har helt sikkert lige den sofa, du drømmer om. 

Vi har gode priser og 2 års garanti på alle modeller

Søger du en billig 3 personers sofa? Så har du klikket dig det helt rette sted hen. XL-Møbler forhandler nemlig et væld af lækre kvalitetsmøbler, heriblandt 3-pers sofaer, til utrolig fornuftige priser. Vi har nogle af markedets bedste priser - og så matcher vi faktisk også prisen, hvis du har set din drømmesofa billigere andetsteds.  

 

En sofa til tre skal holde til slid og brug i mange år. Derfor får du altid 2 års reklamationsret, når du handler hos os. Alle vores modeller er af høj kvalitet, og du kan forvente en lang levetid med mange komfortable og hyggelige timer på sofaen.