Westwood plankesofabord 120x80 - Røgolieret
Westwood plankesofabord 120x80 - Røgolieret
Westwood plankesofabord 120x80 - Røgolieret

Westwood plankesofabord 120x80 - Røgolieret

Mål: H: 47 cm x B: 80 cm x D: 120 cm

Er du til det rustikke trælook, og vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten, så er dette yderst indbydende plankesofabord det ideelle valg. Bordpladen er udført i massive røgolierede egetræsplanker med naturligt bølgede, skrå kanter, som giver bordet et varmt og charmerende udtryk. De robuste skrå sortlakerede metalben sikrer, at bordet har en yderst stabil og robust konstruktion, ligesom de komplementerer egetræsplankerne på bedste vis. Et langtidsholdbart kvalitetsdesign, der emmer af patina. 

Flere detaljer

5191

Kan afhentes fra Fredericia indenfor 1 uge eller hjemmelevering indenfor ca. 1-3 uger. Vi sender en sms når din ordre er klar.

4.099,-

Yderligere information

Vigtig viden om egetræ plankeborde


Plankebordet er i bæredygtigt FSC-certificeret egetræ. Det er din garanti for bæredygtig produktion. 
Træet kan holde i mange år, hvad enten du vælger at følge anvisningerne nedenfor, eller vælger at lade bordet få en naturlig patina fra daglig brug. Dit bord har en glat overflade der er ideel til rengøring, det vil sige at alle knaster og naturlige revner er fyldt med træmasse, efterfulgt af fødevare godkendt naturolie. 
Træ er et levende materiale
Husk altid på, at naturtræ er et levende materiale, som arbejder i takt med ændringerne i temperaturen og luftfugtigheden. Små naturlige forskydninger kan opstå i træet, som kan skabe mindre revner / vindridser.
Spartlinger kan grundet tørhed i visse tilfælde løsne sig. 
Der kan være små fordybninger i pladen, hvor vi har slebet vindridser væk. 
Disse falder udenfor reklamationsretten, da det er naturlige reaktioner.

Pas på:
Fugt er træmøblers fjende, derfor skal alle spildte væsker tørres op. Bordpladen bør ikke i længere tid overdækkes med lufttæt materiale som plast eller voksdug.
Undgå at placere møblet for tæt på f.eks. Radiatorer samt brændeovne og undgå direkte sollys.
Undgå brug rengøringsmidler, eftersom dette vil fjerne oliens beskyttende lag. Aftørring sker med hårdt opvredet klud og eftertørring med tør klud.
Rengøring, slibning og andre behandlinger af træ skal altid ske med træets åreretning.
Undgå at stille varme eller kolde ting direkte på møblet, beskyt med bordskånere, brug ølbrikker/coasters til kolde drikke, eller kan der forekomme ringe i bordet. 
Hvorfor kommer der ringe i træbordet?
De ringformede mærker kan opstå, når du stiller meget kolde eller meget varme drikke på bordet, og de skyldes kondens, der dannes på koppen eller glasset. Fugten trænger ned under oliebehandlingen, hvor det kan efterlader mærker.
Pletterne kan slibes væk, men du kan i visse tilfælde fjerne dem med varmluft fra en hårtørrer, eller ved brug af et strygejern med et håndklæde mellem. 
Behandlingen af ridser og skrammer i plankebordpladen.
Hvis man ikke vil acceptere patina fra daglig brug kan små ridser og skrammer kan oftest nemt fjernes/repareres.
Først slibes bordpladen med korn 120 sandpapir og dernæst gives olie. 
Er ridserne lidt større end 1-2 mm i bredden kan de også nemt repareres med lidt træspartel (plastisk træ) kan købes i byggemarked, husk at spartel produktet skal kunne slibes og olieres. 
Tilbage til nyt:
Uanset hvad der sker med dit bord, så kan det altid reddes igen. Hvis der er for mange uheld. Så kan du altid slibe bordet i bund med et kraftig sandpapir korn 60 eller 80. Her fjernes hele olielaget, slib kun i åreretning, fyld eventuelle revner og huller med spartel. Herefter finslibes med korn 120-150 også kun i åreretningen. Til slut gives olie, og bordet står som nyt.

Behandling af dit Egetræs Plankebord

Dit bord er i produktionen behandlet med 100% Dansk natur olie godkendt til fødevarebrug. Vi anbefaler altid ekstra olie behandling før brug. 
Til normalt brug anbefaler vi at møblet olie behandles hver 3 måned. Vi anbefaler brug af HOS olie, der fås i den farvenuance møblet er købt. Olien kan købes hos din forhandler, ellers vil vi anbefale en olie med lignede effekt.
Til restaurant og cafe brug med daglig rengøring, vaskes olien hurtig ud, så her anbefaler vi oliering hver måned eller efter behov. 
Olieringen er vigtigt ift. forandringer i temperaturen / luftfugtigheden da træet kan slå lettere naturlige revner / vindridser – hvis træet er for tørt. Trods oliebehandling af dit møbel, kan der stadig forekomme små revner / vindridser, hvilket er helt normalt.
Rengøring:
Brug en hårdt opvredet klud, eventuelt med lidt neutralt sæbe. 
Olie behandling:
Rengør bordet, smør et tyndt lag olie på med en svamp eller klud i træets åreretning, vent ca. 15 min. Herefter fordeles olie fra våde områder til tørre, brug samme klud eller svamp, så der igen er et tyndt lag olie. Efter yderligere 15 min. tørres olien væk, så bordet virker tørt. Efter 12 timer kan bordet tages i brug, olien er helt færdighærdet efter 2-3 dage. 
Olie:
Har bordet sin farve intakt, kan der bruges klar natur olie.
Mangler bordet farve, eller ønsker du at friske farven op så brug bordets grund farve. 
Natur olieret egetræ:
Bordet skal plejes med natur træ olie (HOS olie eller anden natur olie) 
Dette gør bordet modstandsdygtig i forhold til ændringer i luftfugtigheden,
og derved mindskes risikoen for revner. Dertil friskes farven op, og bordet ser nyt ud.
Hvidolieret egetræ: Bordet skal plejes med hvid pigmenteret HOS olie. Smoked olieret egetræ: Bordet skal plejes med sotpigmenteret HOS olie. Valnødolieret egetræ: Bordet skal plejes med valnød olie.
Gråolieret egetræ: Bordet skal plejes med grå tonet HOS olie.
Vintage egetræ: Bordet skal plejes med natur HOS olie.

FSC certificeret, 
Sikrer dig at træet kommer fra en plantage med kontrolleret genplantning.
Husk at træerne er vigtig for vores Co2 balance.

Produkt information

Bredde80 cm
Højde47 cm
Dybde120 cm
FarveTræ
Produkt materialeTræ
Egenskab 1Massive egetræsplanker
Saml selv produktJa
StilkategoriModern Living
Bruttovægt35
Kubikmeter0,04
Colli antal2