Betal med kreditkort

Reolvægge og Bogreoler

Reolvægge og Bogreoler

Reolvægge og Bogreoler skal først og fremmest være funktionelle, fordi de anvendes til opbevaring af bøger, brugskunst og meget andet, men designet skal også gerne være pænt og indbydende. Hos XL-Møblerfinder du et stort udvalg af billige reoler, der både er stilfulde og praktiske. I vores sortiment kan du finde reoler i et væld af størrelser, former og farver – lige fra smalle stigereoler i minimalistisk design til store, rummelige reolsystemer med låger og skuffer. Vi har noget for enhver smag – og noget til alle hjemmets rum. Se de mange designs her på siden, få inspiration og frisk din bolig op med en moderne reol i god kvalitet.

Underkategorier

  • Bogreol

    En bogreol med bøger giver hygge og atmosfære i hjemmet, da de tilfører indretningen et varmt og personligt udtryk. Med den rette bogreol kan du nemt opbevare og fremhæve din bøger i stuen og dermed nyde synet af dem hver dag. I vores sortiment har vi samlet bogreoler i mange forskellige størrelser - lige fra små og smalle bogreoler til høje og brede bogreoler- så kig udvalget igennem og find den ideelle bogreol til din bolig. 

  • Reol

    En reol kan have mange funktioner, om det enten er til børne billederne, eller blot til at have flotte nips-ting stående. Hos XL-Møbler har vi et bredt sortiment af reoler og møbler til opbevaring. Du finder med garanti noget der tiltaler dig! Tjek vores brede sortiment her. 

  • Reolsystem

    Hos XL-Møblerfinder du et stort udvalg i flotte og funktionelle reolsystemer, der vil pynte i ethvert hjem. Hvis du oplever lidt lavvande i kassen, skal det ikke være nogen hindring for, at du kan indrette dít hjem med et nyt reolsystem.For hos XL-Møblertilbyder vi nemlig rentefri afbetaling når du køber dit nye reolsystem hos os.

  • Stigereol