XL Møbler Sorø

XL Møbler’s møbelbutik i Sorø på 1400m2 åbnede i februar 2018. XL Møbler’s kundeskare befinder sig mange steder i Danmark og især på Sjælland har vi en del kunder. Derfor valgte vi at ekspandere og således åbne vores butik nr. 2 i Sorø, så vi kunne imødekomme vores kunders efterspørgsel efter en møbelbutik på Sjælland.

I vores showroom kan du blive inspireret i alt fra sofaer, lænestole og senge til spiseborde og andre møbler. Vi stræber efter og imødekomme kundens behov, så vi udstiller kun de møbler, som vi mener har et pænt design, god kvalitet og samtidig kan fås til gode priser. Vores sofaer kan fås i mange forskellige størrelser og stillinger. Heriblandt u sofaer, chaiselong sofaer, hjørnesofaer, sofasæt, 2 personers sofaer, 3 personers mfl. Derudover kan vores sofaer og andre møbler oftest skræddersys i forskellige farver, tekstiler eller læder. Dette giver rige muligheder for at skabe et møbel, der passer lige præcis dine behov.

Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige sofa, lænestol, seng, spisebord mfl. Så kom og tag et kig forbi!

Adresse

Industrivej 4, 4180 Sorø

Åbningstider XL Møbler Sorø ( Sjælland )

Mandag til Onsdag: Lukket

Torsdag til Søndag: 11:00 - 17:00