Om os

XL MØBLER | Vi skaber rum til hele familien

Bredt udvalg af møbler.

Hos XL MØBLER er det ikke kun vores brede udvalg af eksklusive møbler, der er i top – vi vægter nemlig vore kunders købs oplevelse allerhøjest. Det er nemlig ikke ekspedienter, der er bag skranken i XL møbler, men dygtige og engagerede sælgere, hvis førsteprioritet er at finde de produkter, der passer til netop dine behov. En femstjernet købs oplevelse er hvad du kan forvente det øjeblik du sætter fod i vores for-retning. Omgivet af moderne kvalitetsvarer og med en hjælpsom sælger ved din side, kan du tage et godt kig ind i et af vores showroom i jagten efter en flot tilføjelse til dit hjem. XL møbler samarbejder udelukkende med de bedste leverandører – vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Med tre møbelhuse i henholdsvis Odense, Sorø og Fredericia tilbyder vi et udbredt sortiment af varer der uden tvivl vil pifte dit hjem op. Hos os er kundeservice en prioritet og en femstjernet købsoplevelse er hvad vi stræber efter at give alle vore kunder. XL-møbler, kvalitet der ikke brænder hul i tegnedrengen.

 

  • Kvalitetsprodukter
  • 2 års Reklamationsret
  • 30 dags Returret

XL MØBLER MED 3 BUTIKKER


XL MØBLER
Tagtækkervej 6
5230 Odense M

XL MØBLER
Fuglsang alle 2
7000 Fredericia


XL MØBLER
Industrivej 4
4180 SORØ

Hvis du ønsker at afhente en vare, bedes du kontakte vores kundeservice og aftale en afhentningsdag. Leveringstiden er angivet i produktsiden. 

Åbningstider:
Mandag - Fredag:....... 11:00 - 18:00
Lørdag og Søndag:..... 11:00 - 16:00

Lukkedage i 2018

1. januar

Skærtorsdag d. 29. marts

Langfredag d. 30. marts

Påskedag d. 1. april

2. påskedag d. 2. april

Store Bededag d. 27. april

Kr. Himmelfartsdag d. 10. maj

Pinsedag d. 20. maj

2. Pinsedag d. 21. maj

Grundlovsdag 5. juni

Juledage 24-25-26. december

31. december