MØBLER M. HURTIG LEVERING

MØBLER M. HURTIG LEVERING

HURTIG LEVERING

Møbler med hurtig levering

Det er meget vigtigt for os at imødekomme dine forventninger og behov og derfor har vi nu dannet en ny kategori på XL Møbler, hvor du kan finde alle de møbler, som kan leveres indenfor kort tid.

Levering af de møbler finder sted indenfor 10 eller 20 hverdage!

Køber du noget med leveringstid op til 10 dage, kan du forvente leverancen selv efter 2, 4, 6 hverdage. Vi gør os umage for at vores mest solgte varer bliver tilgængelige med det samme. Derfor har vi sammen med vores leverandører sørget for at have de varer stående på vores lagre for at kunne levere dem hurtigst muligt til jer.

Polstrede møbler

Blandt de møbler, der kan leveres med ekspreslevering kan du finde polstrede møbler, som varierer i størrelse og farve. Er du på udkig efter en ny sofa, puf, lænestol eller et nyt sofasæt kan du forvente leveringen indenfor 10 dage fra bestillingsdato.

Opbevaringsløsninger

Mangler du opbevaringsplads, vil det være en god ide at kigge på vores skabe, møbelvægge og reoler. De smarte opbevaringsløsninger giver optimal udnyttelse af pladsen derhjemme.

Soveværelsesmøbler

Under kategori soveværelse finder du soveværelsesæt, senge, klædeskabe, natborde og sminkeborde. Alle møbler er tilgængelig med garanti for ekspreslevering.

Møbler til børneværelser og teenageværelser

Med XL Møbler kan du nu indrette et teenageværelse i 10 dage. Skab barnet et helt personligt kontorhjørne og legeplads. Skrivebord med overskab vil være en god basis. Har du en læsehest derhjemme og mangler plads til bøger? Vores boghylder vil løse problemet. Senge til både mindre og større børn kan du udstyre med sengetøjskuffe.

Andre møbler og tilbehør

Vi gør alt for at imødekomme dine forventninger og sikre, at du modtager dine møbler så hurtigt som muligt.

Læs mere