Vind et gavekort på 1.000kr

Natborde

679,-

Dette brune og hvide sidebord vil være perfekt til dit soveværelse som et sengebord. Det er desuden stilfuldt designet, hvilket også gør det egnet som blot en dekoration til soveværelset.

629,-

Dette moderne sorte sengebord er perfekt til at bruge ved siden af ​​sengen. Bordet har to rummelige skuffer, hvor du kan opbevare magasiner, bøger og diverse ting. Købet inkluderer 2 natborde.

789,-

Natbord i et enkelt og flot design.

879,-

Natbord i et enkelt og flot design.

919,-

Med en skuffe og et rum, denne antikke regenereret træ ende tabel er den perfekte brik for dit værelse. Forskelle i korn og farver giver dette møbel en unik karakter.

949,-

Dette sidebordet er en fantastisk tilføjelse til dit hjems interiør. Det vil helt sikkert tilpasse med enhver indretning stil.

1.169,-

Dette sengebord i sheesham træ, inklusiv 2 skuffer, vil være en tidløs tilføjelse til din hjemlige indretning. Variationer i trækorn og farver vil give dette sidebord et unikt udtryk.

899,-

Dette sengebord i sheesham træ, inklusiv 1 skuffe og 1 hylde, vil være en tidløs tilføjelse til din hjemlige indretning. Variationer i trækorn og farver vil give dette sidebord et unikt udtryk.

899,-

Dette antikke sengebord af genbrugstræ, som har 2 skuffer, er det perfekte møbel til dit soveværelse. Forskelle i træårer og farver giver dette møbel en unik karakter.

709,-

Med denne natstander i egetræ i høj kvalitet, kan du opbevare din alarm, bøger, læselys, og andre sengesager indenfor rækkevidde.

899,-

Dette sengebord i genbrugsteaktræ med to skuffer udstråler vintage charme og vil være et stilfuldt supplement til alle soveværelser. Forskelle i årer og farver giver bordet en enestående karakter.

649,-

Dette sengebord i genbrugsteaktræ med skuffer udstråler vintage charme og vil være et stilfuldt supplement til alle soveværelser. Forskelle i årer og farver giver bordet en enestående karakter.

929,-

Dette enkle og alligevel stilfulde sengebordssæt vil være et fantastisk supplement til alle møbleringer.

499,-

Dette slående sengebord med 1 skuffe vil med sikkerhed løbe med opmærksomheden i dit soveværelse, dagligstue eller loungeområde. Det kan også bruges som et sidebord eller som bord til en stationær...

649,-

Dette sengebord i massivt akacietræ har en skuffe og vil være et tidsløst stykke møbel til din interiør.

939,-

Denne sengekommode af Sheesham-træ i vintagestil vil være et tidløst supplement til dit interiør. Variationer i årer og farver giver sengekommoden en enestående karakter.

Viser 1 - 16 af 57
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Natborde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.