Vind et gavekort på 1.000kr

Soveværelse

1.799,-

2 x Natborde 999,-Kommode 1199,- Vælg sengeramme i 140x200 eller 180x200cm + 200 Madras + 1499,-

1.149,-

Dette metalskab kan bruges som garderobe, arkivskab, opbevaringsplads til forskelligt udstyr eller til rengøringsmidler.

1.629,-

Dette skab til omklædningsrum vil ikke bare være ideelt til sportsomkædningsrum eller virksomhedsomklædningsrum men kan også tilføje et cool, industrielt touch til interiøret i dit soveværelse...

1.679,-

Dette låsekabinet er ikke kun ideelt til sports omklædningsrum eller omklædningsrum på arbejdspladsen, men kan også tilføje et cool, industrielt look til dit soveværelse eller din stue.

1.879,-

Dette skab ikke kun ideelt til sportsomklædningsrum eller omklædningsrum på arbejdspladsen, men kan også tilføje et cool, industrielt look til dit soveværelse eller din stue.

2.239,-

Vores seng er ikke kun et luksuriøst look med sin sorte læder, vil du også sove luksuriøst i det.

2.099,-

Denne seng har et trendy og moderne design og vil være en ægte blikfang i dit soveværelse.

679,-

Dette brune og hvide sidebord vil være perfekt til dit soveværelse som et sengebord. Det er desuden stilfuldt designet, hvilket også gør det egnet som blot en dekoration til soveværelset.

629,-

Dette moderne sorte sengebord er perfekt til at bruge ved siden af ​​sengen. Bordet har to rummelige skuffer, hvor du kan opbevare magasiner, bøger og diverse ting. Købet inkluderer 2 natborde.

549,-

Dette er en bærbar kabinet med en ren sort farve. Den høje kvalitet stofbetræk med velcro og lynlåse holder dine sko rene og støvfri, når de opbevares i et skoskab.

529,-

Dette skoskab med fem hylder har plads til en hel sko kollektion, så alle dine sko kan gemmes pænt uden at få støvet eller snavset.

569,-

Dette stilfulde og funktionelle garderobeskabe er ideel at bruge til opbevaring af tøj, sko og andre ting. Opbevaringsskab er lavet af høj kvalitet plast.

619,-

Dette slanke og moderne garderobeskab tilbyder store lagringsmuligheder. Det er perfekt at bruge til opbevaring af sko, tøj og meget mere.

679,-

Dette stilfulde og praktiske modulopbyggede skab vil være en ideel løsning til opbevaring af tøj, sko og andre genstande.

769,-

Dette stilfulde og praktiske modulopbyggede skab vil være en ideel løsning til opbevaring af tøj, sko og andre genstande.

739,-

Dette er et pænt, stilfuldt og funktionelt opbevaringsskab der giver store lagringsmuligheder. Det er perfekt til at sætte i hallen for at gemme frakker, sko og andre ting.

Viser 1 - 16 af 535

Se vores store udvalg af flotte soveværelsesmøbler. Alle møblerne er i god og stabil kvalitet til billige priser. Hvad enten du søger en ny seng, klædeskab eller kommode, har vi noget for enhver smag i mange forskellige designs, farver og materialer. Vi har helt sikkert også noget, du kan lide. Gå ikke glip af vores super tilbud til dig!