Vind et gavekort på 1.000kr

Stablespil

549,-

Dynamo Dominobrikker E1042 fra Hape er en farverigt sæt dominobrikker. Der er ingen rigtig eller forkert made at stille sine dominobrikker op på, det er kun din fantasi der sætter grænsen!

559,-

Pallina-spillet E5522 i bambus fra Hape er ikke blot et spændende familiespil men også et lærende legetøj, der stimulerer finmotoriske færdigheder og strategisk tænkning!

609,-

Dette Angling Fever-spil til børn fra Beleduc er et herligt præcisionsspil, der hjælper de yngste med at forbedre deres hånd/øje-koordination og finmotorik.

499,-

Dette børnespil fra Beleduc Spiky vil hjælpe dine børn med at udvikle en bred vifte af færdigheder på en legende måde.

529,-

Dette Beleduc Casa Banana børnespil vil hjælpe dine børn til at udvikle en række færdigheder på en legende måde.

599,-

Dette Beleduc Smart Builders børnespil er et samlespil, der vil hjælpe dine børn til at udvikle en række færdigheder på en legende måde.

589,-

Dine børn vil have en masse lærerigt sjov med dette morsomme Beleduc Pizza Fiesta puslespil!

439,-

Denne Byg og kør bulldozer fra Playgo, der er nem at sætte op og kommer til at være enormt sjov at lege med, vil være den perfekte gave til dit barn.

Viser 1 - 8 af 8
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Stablespil. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.