Vind et gavekort på 1.000kr

Legetøjsketsjersport

339,-

Stangtennissættet er et boldspil, som du kan sætte op når som helst og hvor som helst, du vil! Du kan have masser af sjov med familie og venner på stranden eller i haven.

589,-

Myd timer af sjov med venner med dette seje spil. Det er rigtig sjovt, god træning og vil forbedre hand øje koordinationen.

449,-

5-i-1 udendørs spillet 0713002 fra Van der Meulen leveres i en gennemsigtig, robust pose med to håndtag og vil være ideelt at tage med på ferie, til stranden eller i parken. Det er egnet til børn i...

539,-

Gør dig klar til et spil med høj energi, som vil holde dig på tæerne med dette udendørs tennissæt til alle overflader fra MOOKIE!

519,-

Gør dig klar til et spil med høj energi, som vil holde dig på tæerne med Classic stangtennis til udendørs brug fra MOOKIE!

549,-

Gør dig klar til højenergispillet, som vil holde dig på tæerne med First stangtennisspillet fra MOOKIE!

619,-

Gør dig klar til et spil med høj energi, som vil holde dig på tæerne med dette udendørs tennissæt til alle overflader fra MOOKIE!

699,-

Gør dig klar til et spil med høj energi, som vil holde dig på tæerne med stangtennissættet Pro til udendørs brug fra MOOKIE!

Viser 1 - 8 af 8
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Legetøjsketsjersport. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.