Vind et gavekort på 1.000kr

Træklodser

449,-

Dine børn vil have lærerigt og stimulerende sjov med denne Mariehøne Figursortering E0405 fra Hape!

509,-

Timevis af sjov leg for din mindste med Tag-med Aktivitetskasse E0434 Hape!

499,-

Dit barn vil have masser af sjov, når han/hun leger med disse stableringe fra Beleduc!

469,-

Dit barn vil have masser af sjov med disse stabledyr fra Beleduc!

549,-

Dette formsorterings-legetøj til små børn fra Beleduc er et godt pædagogisk legetøj, der vil stimulere dit barns udvikling ved at lære ham eller hende at identificere tredimensionelle objekter ved...

439,-

Skruedyr til små børn fra Beleduc er et fantastisk legetøj, der vil stimulere dit barns udvikling ved at lære ham eller hende at identificere tredimensionelle objekter ved at samle dyrets stykker.

599,-

Dette trætog med stableklodser til små børn fra Beleduc er et godt pædagogisk legetøj, der vil stimulere dit barns udvikling ved at lære ham eller hende til at identificere tredimensionelle...

439,-

Dette dyrepuslespil til små børn fra Beleduc er et godt pædagogisk legetøj, der vil stimulere dit barns udvikling ved aktiv udforskning af overflader og genstande og ved at samle dem!

499,-

Disse Friendly Animals til små børn fra Beleduc er et godt pædagogisk legetøj, der vil stimulere dit lille barns haptiske sans ved at lære ham eller hende at identificere tredimensionelle dyr ved...

499,-

Denne Beleduc Funny Crocodile til små børn er et dejligt balancespil, der vil hjælpe med at forbedre dit barns hånd/øje-koordination og finmotorik.

429,-

Denne Hape balancebåd er en farverig og sjov måde at introducere begreberne mængder, vægt og balance på.

439,-

Dine børn vil have en masse sjov med dette underholdende Hape havestabelspil!

539,-

Børnene vil lære om balance, mens de leger med spillet Stormy Seas fra Hape.

399,-

Børnene vil få masser af sjov, når de leger med det farverige regnbuestabeltårn Pepe fra Hape!

509,-

Sunny Valley byggeklodserne i 52 dele fra Hape er perfekte til barnet, der vil bygge og undersøge Pepe & Venner-verdenen!

559,-

Skab en strålende og farverig verden med Hape byg op & vælt byggeklodser i 100 dele!

Viser 1 - 16 af 34
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Træklodser. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.