Vind et gavekort på 1.000kr

Aktivitetslegetøj

419,-

Designet til at fremme visuel forståelse og hånd-/øjekoordination er denne lille arbejdsbænk parat til masser af sjove aktiviteter.

479,-

Ocean Explorers Dunk & og Jonglér Sæl 638480 fra Little Tikes vil hjælpe babyer lære at side, kravle, stå og gå mens de leger!

459,-

Denne Ocean Explorers kravlende skildpadde 638497 fra Little Tikes vil hjælpe babyer at lære om farver og figurer og på en munter måde tilskynde dem til at lære at kravle.

459,-

A-mazing Pepe er et rigtig godt labyrintspil fra Hape, som udvikler børns evner til at løse problemer ved at opmuntre dem til at navigere rundt i labyrinten og samle alle de farverige kugler sammen.

729,-

Denne Hape venskabsaktivitetsterning har 5 forskellige legeoverflader, lige fra en boldlabyrint, til formpuslespil, tandhjulsudforskere, farverige labyrinter og meget mere!

619,-

Denne Hape-opdagelsesboks har fem sider med aktiviteter for at holde små hænder i konstant bevægelse.

459,-

Dine børn vil have det rigtig sjovt, når de leger med dette Domino Tornado The Loc-O-Motion-legesæt fra Playgo!

Advarsel: Sidste vare på lager!

459,-

Din baby vil have masser af sjov med at lege med denne Fisher Price monster pop-up overraskelse!

499,-

Dine børn vil få en masse sjov ud af at lege med dette Thomas-sæbeboblesæt fra Thomas and Friends!

429,-

Trådespillet Dyr på snor fra Beleduc er ideelt til at stimulere dit barns rumlige bevidsthed, færdigheder i problemløsning og motoriske færdigheder gennem leg.

Viser 1 - 10 af 10
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Aktivitetslegetøj. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.