Vind et gavekort på 1.000kr

Vandhaner

409,-

Denne håndvaskarmatur med varme og kolde slanger samt monteringsdele er en fantastisk erstatning til din ødelagte køkken- eller badeværelsesvandhane.

419,-

Denne højkvalitets bidetvandhane inkluderer en varm og kold vandslange samt alle nødvendige monteringsdele.

389,-

Denne højkvalitets bruserventil er et håndholdt brusehoved, en stålslange på 1,4 m, og monteringsdele. Ventilen er en fantastisk erstatning til den ødelagte ventil på dit badeværelse.

409,-

Denne højkvalitets bruserventil er et håndholdt brusehoved, en stålslange på 1,5 m, og monteringsdele. Ventilen er en fantastisk erstatning til den ødelagte ventil på dit badeværelse.

379,-

Denne højkvalitets køkkenmikser er fremstillet i en moderne stil og er ideel til brug ved håndvasker og bassiner hvor der er behov for lange svingtuder.

389,-

Det er høj kvalitets køkken vandhane i en moderne stil, især ideel til 2 vaske og steder hvor en lang hane er påkrævet.

479,-

Denne vandhane med 3 forbindelser har et lavt tryk så den kan forbindes med dit fyr, din varmtvandstank osv.

499,-

Dette er en højkvalitets køkkenhane med et strækbart sprayhoved, ideel til rensning af frugt, grøntsager, eller opvask.

549,-

Dette holdbare blandingsbatteri af høj kvalitet til badeværelset, der har et moderne design, leveres med slanger til varmt og koldt vand og installationstilbehør.

649,-

Dette holdbare blandingsbatteri af høj kvalitet til køkken med udtrækkelig bruser har et moderne design og leveres med slanger til varmt og koldt vand samt installationstilbehør.

689,-

Denne Fala vægmonterede vandhane Tarragona er proppet med innovative funktioner. og er et meget praktisk såvel som dekorativt supplement til dit badeværelse.

909,-

Denne Fala vægmonterede vandhane Tarragona er fyldt med innovative funktioner, og vil være et praktisk såvel som dekorativt supplement til dit badeværelse.

799,-

Denne Fala vægmonterede vandhane Tarragona er proppet med innovative funktioner, og vil være et praktisk såvel som dekorativt supplement i din brusekabine.

599,-

Denne Fala vandhane Burgos er fyldt med innovative funktioner, og vil være en praktisk såvel som dekorativ tilføjelse til vasken i bryggerset.

859,-

Denne Fala vægmonterede vandhane Burgos er proppet med innovative funktioner, og vil være et praktisk såvel som dekorativt supplement til dit badeværelse.

799,-

Denne Fala vægmonterede vandhane Burgos er proppet med innovative funktioner, og vil være et praktisk såvel som dekorativt supplement i din brusekabine.

Viser 1 - 16 af 28
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vandhaner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.