Vind et gavekort på 1.000kr

Toiletter

1.439,-

Dette er en moderne og stilfuld kommode med et tidløst design og flot farve.

1.059,-

Dette væghængte toilet har et tidløst design, der med sikkerhed vil bringe et strejf af stil til hvilket som helst badeværelse.

1.349,-

Denne keramiske toilet, med et eksklusivt design, vil helt sikkert supplere ethvert badeværelse!

1.659,-

Denne keramiske toilet, med et eksklusivt design, vil helt sikkert supplere ethvert badeværelse!

1.389,-

Denne keramiske toilet, med et tidløst design, vil helt sikkert supplere ethvert badeværelse!

1.579,-

Sort keramik toilet, med et slankt, moderne design.

849,-

Dette væghængte toilet med et unikt tidløst design har et soft-closesystem, der får låget til at lukke sig automatisk, bare du rører det med spidsen af din finger.

1.159,-

Det unikke væghængte toiletsæde i ægdesign har et blødt automatisk lukkesystem. Sædet lukker automatisk ved bare et enkelt skub med en fingerspids.

1.549,-

Dette er en væg toilet med et unikt design og en optimal komfort. Toilettet er udstyret med et automatisk lukkesystem med en enkelt fingerspids touch.

1.369,-

Denne toiletstol er fremstillet af keramik og har et skyllesystem sparsomt. Den moderne design vil supplere ethvert moderne badeværelse.

1.189,-

Denne kommode er lavet af keramik og kommer komplet med cisterne. Det tilbyder en komfort på højeste niveau og har et slankt design.

1.359,-

Dette er en stilfuld toiletstol, der tilbyder komfort på et højt niveau. Toilet er lavet af høj kvalitet keramik.

3.119,-

Den væghængt toilet, og byder på en nem-at-bruge elektroniske toilet sæde, sikkert vil bringe komfort og bekvemmelighed til brugernes noter.

1.629,-

Det væghængte toilet har et unikt design og leveres med en skjult cisterne. Det har et sæde med soft close-lukning og en vandbesparende funktion.

2.109,-

Det væghængte toilet, som kommer med en skjult cisterne, har en soft-close mekanisme. Med et tidsløst design vil det med sikkerhed bringe et strejf af stil, hvor end det er.

1.789,-

Dette unikke æggeformede væghængte toilet har et blødt lukkesystem, der får låget til at lukke blødt og automatisk ved blot en berøring af fingerspidsen. Den leveres med en vandbesparende skjult...

Viser 1 - 16 af 17
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Toiletter. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.