Vind et gavekort på 1.000kr

Stansemaskiner og syle

439,-

Dette professionelle sæt bogstavsstempler er designet til at stemple i stål og jern.

699,-

Dette splituddriversæt 3734S/6 bruges til at afstemme bolte eller nittehuller.

619,-

Denne syl 2252 fra Bahco er smart til at lave huller eller når en blyant eller kuglepen ikke viser sig på det materiale, du skal markere.

659,-

Sættet fra Beta Tools med 6 splituddrivere i en værktøjsrulle 31/B6 er designet til at fjerne splitter og er velegnet til professionelle såvel som gør-det-selv entusiaster.

Advarsel: Sidste vare på lager!

679,-

Sættet fra Beta Tools med 6 splituddrivere i en holder 31/SP6 er designet til at fjerne splitter og er velegnet til professionelle såvel som gør-det-selv entusiaster.

649,-

Denne automatiske kørner 32AU fra Beta Tools er designet til at lave en markering eller et hul i arbejdsemnet. Den udfører samme funktion som en almindelig kørner, men uden behovet for en hammer.

509,-

Dette mejsel- og dornsæt i 12 dele fra YATO er et ideelt værktøj til tømrere, håndværkere og mekanikere.

399,-

Sættet med bogstavstempler er professionelt og designet til stempling i stål og jern.

Viser 1 - 8 af 8
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Stansemaskiner og syle. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.