Vind et gavekort på 1.000kr

Spatler og skrabejern

379,-

Sættet med 4 skrabere er fremstillet af speciel plastik. Skraberne er designet til at fjerne og samle forskellige fine elementer.

529,-

Denne skraber 665 er ergonomisk designet til fjernelse af maling, lim, lak og rust fra træ, metal eller beton.

579,-

Denne skraber 650 fra Bahco er beregnet til at fjerne maling, lim, rust og lak på alle slags overflader. Den er beregnet til universalbrug og har ergonomisk design.

469,-

Denne malingskraber 650 i lommestørrelse i høj kvalitet fra BAHCO har et ergonomisk designet håndtag og vil være en stor hjælp, når du skraber vinduer, profil-lister og snævre hjørner.

449,-

Denne malingskraber 625 i lommestørrelse i høj kvalitet fra BAHCO vil være en stor hjælp, når du skraber vinduer, profil-lister og snævre hjørner.

369,-

Skraberklingen OTA1002 fra FERM er nyttig til at fjerne maling fra forskellige overflader.

469,-

Wiha universalskraber SB 430 4010 med SoftFinish håndtag er et ideelt værktøj til at fjerne af tætningsmaterialer, limrester, tape, etiketter og meget mere!

Viser 1 - 7 af 7
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Spatler og skrabejern. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.