Vind et gavekort på 1.000kr

Slibemaskiner

409,-

Vores fræser er drevet af komprimeret luft og kan anvendes med skærende op til 76 mm. Det har et lufttryk på 6,3 bar med en fri hastighed på 20.000 omdrejninger / min, vil det virkelig hjælpe d

619,-

Denne højkvalitets bænk grinder har støvtæt afbryder til en ekstra lang levetid. Udstyret med P36 og P38 slibesten, er dette værktøjet designet til finslibning jobber.

499,-

Mølle sættet er designet til at polere og slibe metal komponeter som cylinder ventiler, ventil porte og små industrielle komponenter.

709,-

Einhell TE AG 125 vinkelsliberen af høj kvalitet er et uundværligt redskab til alle dine opgaver, der vedrører skæring, slibning og afraspning.

829,-

Den kompakte Einhell TH-XG 75 bordslibemaskine med to slibesten er et alsidigt redskab, der nemt klarer alle små opgaver, der omhandler slibning, polering og rengøring.

579,-

Einhell TE AG 115 vinkelsliberen er et uundværligt redskab til alle dine opgaver, der vedrører slibning og afraspning, rundt om i huset og på værksteder.

599,-

Einhell TH-BG 150 bordslibemaskinen er perfekt til mange forskellige opgaver, inkl. reparationer, formning og polering og også til forandringer eller udskæringer.

929,-

Vores kraftige TE AG 125 CE vinkelsliber er et uundværligt redskab til skæring og andre opgaver.

1.119,-

Vores solide og kraftige TE-AG 230 vinkelsliber er et uundværligt redskab til krævende opgaver der indebærer skæring, slibning og afraspning.

519,-

Brug vores lette, handy TC-AG 115 vinkelsliber til alle dine gør-det-selv opgaver vedrørende skæring, slibning og afraspning i haven og på værkstedet.

Advarsel: Sidste vare på lager!

579,-

Brug vores lette, handy TC-AG 125 vinkelsliber til alle dine gør-det-selv opgaver vedrørende skæring, slibning og afraspning i haven og på værkstedet.

869,-

Brug vores kompakte, kraftige bordslibemaskine TC-BG 200 til rømning, afgratning og hvæsning af knive og formændringer på værksteder og autoværksteder.

769,-

Vores TE-AG 18 Li - Solo vinkelsliber har et robust gearhus af aluminium. For gnidningsløs drift er motor og gear adskilt. Takket være den bløde startfunktion og genstartsbeskyttelsen starter...

669,-

Denne kompakte vinkelsliberen er perfekt til skæring og slibing i forskellige materialer såsom metal, sten eller plast.

Viser 1 - 16 af 44
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Slibemaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.