Vind et gavekort på 1.000kr

Dekupørsave

719,-

Den stiksaven har en alsidig og ergonomisk design med et blødt greb specielt til optimal arbejdskomfort og præcist arbejde.

909,-

Den kraftige TH-JS 85 E stiksav er et alsidigt redskab, der er egnet til en bred vifte af savning i alle materialer. Det justerbare pendulslag med 4 indstillinger og den elektroniske kontrol af...

849,-

Den batteridrevne TE-JS 18 Li - Solo stiksav drives af genopladelige litium-ion-batterier met et batteristyringssystem. Batteripakkerne passer til alle værktøjer i Power X-Change-serien.

Advarsel: Sidste vare på lager!

589,-

Med den hurtige og pålidelige TC-JS 80 stiksav fra Einhell vil enhver hjemme-håndværker blive glade for sit arbejde, uanset om det handler om nye eller gamle ting.

1.029,-

Med den kraftfulde TE-JS 100 Stiksav fra Einhell, vil enhver håndværker være tilfreds med resultaterne af sit arbejde, uanset om det gælder om at skabe nye elementer eller reparation gamle.

1.119,-

Den batteridrevne dekupørsav TE-JS 18 Li Kit er nem at betjene men meget præcis. Den kan bruges til vanskelige savninger til tilpasning af størrelse samt både til små opgaver og store projekter.

659,-

Denne stiksav 570 W JSM1023 fra FERM er en holdbar maskine der vil lade dig skære præcist!

1.189,-

Denne Stiksav 750 W JSM1025P fra FERM, er en holdbar maskine, så du kan lave præcise snit med lethed!

589,-

Denne stiksav fra Lund er en let og kompakt maskine, der er ideel til at save træ, plastik og stål.

899,-

Denne elektriske pendulstiksav fra Brüder Mannesmann med laserskæreguide er et praktisk redskab til at skære i træ og metal.

839,-

Denne FERM ledningsfri stiksav, JSM1026, er et ideelt valg til at save præcist i forskellige materialer.

1.009,-

Denne FERM stiksav er den ideelle maskine til at udføre præcise lige eller afrundede skæringer i træ eller stål.

Viser 1 - 12 af 12
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Dekupørsave. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.