Vind et gavekort på 1.000kr

Båndsave

5.249,-

Den alsidige båndsav TC-SB 305 U fra Einhell er et ideelt værktøj til ambitiøse gør-det-selv entusiater, der gerne vil lave præcise længdeskær, skråskær eller frihåndsskær i træ, plast og lignende...

1.619,-

Denne fleksible båndsav TC-SB 200/1 fra Einhell er meget tilpasningsdygtig og i stand til at skære lige, i kurver, lave geringssnit og skære på tværs af træfibrene.

1.769,-

Henvendt mod seriøse gør-det-selv og semi-professionelle brugere, er denne Scheppach båndsav HBS20 ideel til hurtig og præcis skæring, af både hårdt og blødt træ.

7.529,-

Med denne innovative båndsav BASA3 fra Scheppach vil du blive overrasket over, hvor meget det letter at skære i træ eller plast!

Advarsel: Sidste vare på lager!

5.339,-

Denne Scheppach båndsav HBS300, har en generøs skæreevne på 175 mm og er et pålideligt værktøj til skæring af plast eller træværk i snedkerbutikker eller hjemmeværksteder.

Viser 1 - 5 af 5
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Båndsave. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.