Vind et gavekort på 1.000kr

Sandpapirmaskiner

489,-

Vores kværne er godt udstyret med en 50 mm sliplatta, er det ideelt til at arbejde på biler og motorcykler eller scootere. Dens luftforbrug er 113.2L / min med en hastighed på op til 15.000 / omdr....

559,-

Denne pneumatiske slibemaskine med let vægt, høj sikkerhed, høj effektivitet og nem anvendelse er perfekt til slibning i vanskelige område samt at udjævne svejseslag, sammensvejsninger og ujævne...

1.159,-

Denne bånd- og skiveslibemaskine af høj kvalitet er et uvurderligt supplemnet til alle værksteder. Den er egnet til slibning/pudsning af alt træ.

1.019,-

Denne bånd- og skiveslibemaskine af høj kvalitet er et uvurderligt supplemnet til alle værksteder. Den er egnet til slibning, afretning og fjernelse af ujævne kanter og splinter fra træ og tømmer.

1.119,-

Denne planslibemaskine af høj kvalitet er et uundværligt supplement til alle værksteder. Den er egnet til slibning af træ og metal.

1.029,-

Denne slibemaskine til gipsvægge er egnet til slibning eller polering af vægge og andre reparationsarbejder i huset.

1.269,-

Denne højkvalitets elektriske bænk slibemaskine er designet til slibning af små overflader. Det er meget alsidig og let at bruge.

949,-

Denne højkvalitets båndsliber har en nem-at-bruge design og tilbyder alle de funktioner, du ville forvente fra et værktøj. Dens unikke dobbelt funktion er fantastisk til både manuel og stationær brug.

589,-

Denne støvopsugning tilslutning tilbyder et rent og sundt arbejdsmiljø.

479,-

Dette er en alsidig multi-sander med en effekt på 130 W.

579,-

Slibemaskinen TE-OS 1320 er en handy all-rounder, der kombinerer fantastisk ergonomi med maksimal funktionalitet.

1.019,-

Vores kraftige EInhell TE-BS 8540 E slibebåndsmaskine fjerner materiale meget hurtigt og passer derfor til alle slibeopgaver, der kræver en ekspert.

689,-

Slibemaskinen TE-DS 20 E Delta er et fantastisk redskab til alle dine gør-det-selv slibeopgaver.

729,-

Denne kvalitets båndsliber med høj styker er nem at bruge og vil være en stor hjælp til dine slibejob.

1.809,-

Brug vores praktiske Einhell TC-DW 225 pudsemaskine til gipsvægge tll dine renoveringsopgaver. Takket være den kraftige motor på 600 W med vinkeltransmission flyver den gennem alle slibningsopgaver.

699,-

Vores solide, handy excenterslibemaskine TC-RS 38 E er et uundværligt værktøj for alle dine gør-det-selv opgaver i træ, plastik og metal.

Viser 1 - 16 af 40
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sandpapirmaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.