Vind et gavekort på 1.000kr

Sækkevogne og pakkevogne

509,-

Folding platform vogn, der også kan bruges som en trækvogn. Det har en lasteevne på op til 70 kg og er derfor meget praktisk og fleksibel.

549,-

Værktøjsvogn i rødt kridt pulverlakeret stål. Dette hjælpeprogram trailer er af robust konstruktion og er udstyret med to hylder. Hylderne kan være en maksimal belastning på 100 kg.

729,-

Værktøjsvogn i rødt kridt pulverlakeret stål. Dette hjælpeprogram trailer er af robust konstruktion og er udstyret med to hylder. Hylderne kan være en maksimal belastning på 100 kg. I din levering...

589,-

Værktøjsvogn af stål med rød pulverlakering. Værktøj vogn har 2 drejelige hjul, 2 faste hjul og kan modstå en maksimal belastning på 100 kg.

829,-

Værktøjsvogn af stål med rød pulverlakering. Disse nytte vogne har to drejelige hjul på 2 faste hjul og en nyttelast på 100 kg.

669,-

Denne foldbare sækkevogn er ideel til transport af last op og ned ad trapper, over vejbump og huller såvel som på en jævn overflade. Skønt det er en letvægts-sækkevogn, har den en maksimal...

579,-

Dette 4-hjulet svejsning vogn, med 3 robuste hylder, giver dig et sted at bære din svejseudstyr og tilbehør, osv

569,-

Denne alsidige platform vogn, lavet af rust-resistent stål, er nem at betjene og vil komme i handy i forskellige situationer.

639,-

Denne alsidige platform vogn, lavet af rust-resistent stål, er nem at betjene og vil komme i handy i forskellige situationer.

1.129,-

Denne værksteds trolley med 5 skuffer har masser af plads til at opbevare, og organisere dit værktøj.

1.299,-

Denne værksteds trolley med 7 skuffer har masser af plads til at opbevare, og organisere dit værktøj.

1.369,-

Denne værkstedsvogn med to skuffer, et opbevaringsrum og en bakke nederst giver dig god plads til at opbevare og organisere dit værktøj ordentligt.

1.409,-

Denne værkstedsvogn med en aftagelig værktøjskasse giver masser af rum til ordentlig opbevaring og organisering af dit værktøj.

689,-

Dette hjul dolly er let at flytte bilen, når den ikke er i brug. De har en kapacitet på 900 kg, eller 450 kg/del og udstyret med robuste hjul.

659,-

Platform vognen er designet til flytting af store genstande,

749,-

Håndvognen er designet til flytting af små genstande.

Viser 1 - 16 af 30
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sækkevogne og pakkevogne. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.