Vind et gavekort på 1.000kr

Mureværktøj

2.029,-

Denne betonblander, fremstillet af massivt stål, er ideel til enhver blandings arbejdet. Den er velegnet til både byggebranchen og landbrugsarbejde.

1.249,-

Denne betonblander i solidt stål er ideel at bruge til alle former for blandingsarbejde. Den er velegnet til både byggebranchen og landbrugsarbejde.

849,-

Denne præcision biscuit snedker, med en meget let at bruge design der tilbyder alle de funktioner, du ville forvente fra et værktøj. Det indeholder 50 snedking plader (størrelse 20), et savblad, en...

1.209,-

Denne maling / cement mixeren er udstyret med blød start der er ideel til material blanding.

859,-

Rene samlinger bliver muliggjort af TC-BJ 900 Lamelfræseren fra Einhell, som er den perfekte enhed, når du laver samlinger.

819,-

Dette mørtel rive starter sæt fra Irwin er designet til hurtigt og effektivt at fjerne mørtel og cement fra fugerne mellem mursten.

1.259,-

Denne elektriske maling- og mørtelblander fra Brüder Mannesmann er et ideelt valg til blanding af store mængder maling, mørtel, gips osv.

879,-

Denne Wolfcraft multi træ-jointer er et praktisk tilbehør, der gør din vinkelslibemaskine til et træbearbejdningsværktøj!

Viser 1 - 8 af 8
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Mureværktøj. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.