Vind et gavekort på 1.000kr

Loddekolber

449,-

Dette er en perfekt loddekolbe med en udgangseffekt på 300W, er det ideelt at bruge til større projekter.

439,-

Denne kraftfulde 100W loddekolbe har en bred vifte af applikationer, såsom industriel produktion, almindelig elektrisk fastsættelse eller generelle projekter hjem forbedring.

429,-

Denne kraftfulde 200W loddekolbe har en bred vifte af applikationer, såsom industriel produktion, almindelig elektrisk fastsættelse eller generelle projekter hjem forbedring.

499,-

Denne høj effekts 30-60w loddekolbe er ideel til byggesæt eller arbejde med små elektroniske apparater.

499,-

Denne 100 W lodningspistol fra Skandia er nyttig til gør-det-selv-formål, modelbygning, mærkning med mere. Den nemme brug, kompakte størrelse og praktiske transport gør denne lodningspistol til...

509,-

Skandia hobbybrænderen er designet til lang levetid og sikker brug til lodning af tin, kobber, aluminium og sølv, formning og bukning af rør, stripning af maling, affrosning af linier, etc.

Advarsel: Sidste vare på lager!

489,-

Gasfakkel butanbrænderen med høj ildkraft på op til 1200 ℃ er ofte benyttet i mange inden- og udendørs højtemperatur flammearbejder såsom hotelbagning, værkstedsopvarmning og udendørs BBQ.

629,-

Denne højkvalitets gas lodning pistol, udstyret med 8 tilbehør i et lagerkasse, er velegnet til lodning, krympning eller varm skæring.

669,-

Med dette FERM SGM1001 elektrisk lodning sæt har du alt, du behøver, til små lodning jobs såsom modellering og kredsløb.

539,-

Denne loddepistol med transformator fra Power Up har en effekt på 200 W og er ideel til elektronikarbejde, modelbygning og til både industriel og privat brug.

819,-

Denne professionelle loddestation fra YATO er et perfekt valg til industriel fremstilling, elektronikreparation og generelle ombygningsprojekter i hjemmet.

449,-

Dette loddepistolsæt fra Brüder Mannesmann er velegnet til professionelle såvel som gør-det-selv-entusiaster.

399,-

Dette loddesæt i seks dele fra Brüder Mannesmann er særligt velegnet til lodning af elektriske kredsløb.

Viser 1 - 16 af 16
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Loddekolber. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.