Vind et gavekort på 1.000kr

Dræn til oliefiltre

769,-

Dette sæt indeholder 28 forskellige nøgler til oliefilteret. Alt kommer i en smart boks.

1.699,-

Denne olieopsamler med beholder er designet til at give en sikker og billig løsning til hurtig og nem dræning og overførelse af motorolie samt af transmissions- og servostyringsvæsker. Det er nemt...

769,-

Denne olieopsamler er designet til at give en sikker og billing løsning til hurtig og nem dræning og overførelse af motorolie samt trasnsmissions- og servostyringsvæsker. Det er nemt at flytte...

479,-

Denne oliepumpe er et perfekt værktøj til brug i hjemmet og til mere professionel brug, da den er designet til at gøre enhver pumpe opgave let for dig.

489,-

Den manuelle oliepumpe er et nyttigt værktøj, der er beregnet til brug på specialværksteder eller til personlige opgaver.

459,-

Olieaftapningsbeholderen er et nyttigt redskab designet til brug på specialværksteder eller til personlige opgaver.

399,-

Einhell benzin- og oliesugeren giver dig mulighed for hurtigt og nemt at tømmer rester af olie og benzin fra tanke og tønder.

Viser 1 - 7 af 7
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Dræn til oliefiltre. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.