Vind et gavekort på 1.000kr

Værktøjskasser

649,-

Med vores rejsetaske er det perfekt til at transportere dine elektroniske produkter uden at der sker skade, og det er ideelt til notebooks og kameraer.

859,-

Dette værktøj tilfælde har et blødt interiør, der er polstret med skum. Det er vandtæt, knuse-resistente og støvtæt. Det er ideelt at bruge til at transportere de sarte værktøj eller andre genstande.

509,-

Dette 2-styk værktøjskassesæt er lavet af plastik i høj kvalitet og passer perfekt til at opbevare små værktøjer. Den er termisk stabil, korrosionsresistent og holdbar, så du kan være sikker på, at...

519,-

Dette 6-styk værktøjskassesæt er lavet af plastik i høj kvalitet og passer perfekt til at opbevare små værktøjer. Den er termisk stabil, korrosionsresistent og holdbar, så du kan være sikker på, at...

1.679,-

Denne mobile værktøjsvogn har 5 skuffer og indeholder et omfattende 269 stykkers værktøjssæt. Det er ideelt til gør det selv-folk og professionelle mekanikere.

2.909,-

Denne mobile værktøjsvogn har 7 skuffer og indeholder et omfattende værktøjssæt med 1.125 dele. Det er ideelt til gør det selv-folk og professionelle mekanikere.

769,-

Denne værktøjskasse med den simple og dog stilfulde design vil være et godt valg til at opbevare forskellige slags værktøj.

549,-

Skandia aluminium værktøjskassen består af 6 rum og 14 lommer, og kan låses med en nøgle. Den er en ideel rejsetaske til at putte alt dit værktøj såsom skruetrækkere, tænger og skruenøgler i, og...

Advarsel: Sidste vare på lager!

519,-

Værktøjskasse med soft grip håndtag.

459,-

Værktøjskasse med soft grip håndtag.

399,-

Denne 16” Stanley værktøjskasse, der er udstyret med metal lås, er ideel til professionel eller gør-det-selv brug!

659,-

Værktøjskasse med udtagelig bakke.

489,-

Værktøjskasse med udtagelig bakke.

449,-

Planlægning der holder styr på de møtrikker og bolte.

479,-

Planlægning der holder styr på de møtrikker og bolte.

399,-

Dette redskab One Touch er ideel til DIY projekter.

Viser 1 - 16 af 126
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Værktøjskasser. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.