Vind et gavekort på 1.000kr

Arbejdsbænke

409,-

Vores praktisk arbejdsbord er stabil med sine gummifødder og er nem at bære rundt på. Det har en lasteevne på 100 kg.

1.039,-

Det er en robust og massiv arbejdsbord er udstyret med to skruetvinger og en kasse.

699,-

Denne arbejdsbænk er ideel til både professionelt og personligt brug. Takket været den store og stabile arbejdsoverfalde, kan du effektivt arbejde på større stykker.

659,-

Værkstedsstolen er yderst nyttig for enhver professionel mekaniker.

929,-

Dette Master 200 arbejdsbord med skruestik fra Wolfcraft er udstyret med en justerbar frontkæbe med 2 håndtag, og har en baseramme som hurtigt kan foldes med en integreret værktøjsholder.

1.419,-

Dette Master 600 arbejdsbord med skruestik fra Wolfcraft er et alsidigt arbejdsbord, som kan justeres i højden og kommer med en brugbar forlængelsesplade.

4.209,-

Master Cut 2000-bordet til præcisionssavning fra Wolfcraft er et multifunktionelt bord til alle dine projekter. Det kan bruges som bord til rundsav, rundsav med styreskinne, stiksav, til fræsning...

2.189,-

Dette Master 700 arbejdsbord med skruestik fra Wolfcraft er et alsidigt maskinbord, som du nemt og hurtigt kan sætte statiske enheder på såsom gerings save, borestativer, ved hjælp af...

589,-

Denne praktiske arbejdsbænk fra Brüder Mannesmann kan let løftes og opbevares, da den kan foldes sammen.

Viser 1 - 9 af 9
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Arbejdsbænke. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.